Raised By Wolves: Η νέα σειρά του Ridley Scott είναι ξεκάθαρα creepy

O μεγάλος σκηνοθέτης ανεβάζει τον πήχη στο HBO Max.

O σκηνοθέτης που μας χάρισε στιγμές ευτυχίας με το Bladerunner, το Gladiator, το Alien και τόσα άλλα, επιστρέφει, αυτή τη φορά για να μας χαρίσει μία σειρά που είναι κάτι ανάμεσα σε steampunk, sci-fi και horror μαζί. Δεν ακούγεται και τόσο άσχημο θα λέγαμε κι αν κρίνουμε από το τρέιλερ τότε μάλλον πως πρόκειται ίσως για τη σειρά της χρονιάς.

Εδώ έχουμε μία ατόφια sci-fi dystopia που σου μπαίνει αμέσως στο μάτι και σε κρατάει γερά στην οθόνη. Το HBO Max έριξε πολύ χρήμα γι’ αυτήν εδώ την παραγωγή κι εμείς το βλέπουμε αμέσως αυτό στο τρέιλερ.

Το ‘πε και το ‘κανε ο Ridley Scott

 

Το Raised By Wolves έχει ως εξής: Η Γη και η ανθρωπότητα έχει ήδη καταστραφεί από έναν πόλεμο και πλέον τα παιδιά που απομένουν από το ανθρώπινο είδος προστατεύονται από μία μητέρα-ρομπότ η οποία υποτίθεται πως θα τα προστατεύσει από τους κινδύνους που ελλοχεύουν εκεί έξω.

Ο Ridley Scott σκηνοθέτησε μερικά από τα πρώτα επεισόδια και αμέσως το μυστήριο ξετυλίγεται μπροστά μας μιας και δεν ξέρουμε αν τελικά η Μητέρα αυτή είναι αυτό που λέει ή το ακριβώς αντίθετο.

Εμείς περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη που βγαίνει στο HBO Max για να το διαπιστώσουμε.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις εικόνες από τη νέα σειρά Raised By Wolves:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved