American Psycho & Trainspotting: Οι συγγραφείς τους ενώνονται για TV series

Irvine Welsh και Bret Easton Ellis ενώνουν δυνάμεις.

Πως θα σου φαινόταν ο Irvine Welsh, ο συγγραφέας του απίστευτου βιβλίου Trainspotting το οποίο έγινε και μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο να ένωνε τις δυνάμεις του με τον εξίσου τρομερό κι ανεπανάληπτο συγγραφέα Bret Easton Ellis, ναι αυτός που έγραψε το American Psycho, και να γράφανε μαζί μία σειρά στην τηλεόραση;

10 πράγματα που μας δίδαξε το Trainspotting για τη ζωή

 

Δεν ακούγεται και πολύ άσχημο έτσι δεν είναι; Κάπως σαν να το ονειρευόσουν από πάντα κάτι τέτοιο, μία τέτοια ένωση θα ήταν κάτι παραπάνω από ονειρικό σενάριο ή ουτοπικό συμβάν.

Κι όμως γίνεται πραγματικότητα!

Τα δύο συγγραφικά μεγαθήρια θα συνεργαστούν σε μία νέα δραματική σατιρική σειρά.

Όλα όσα μας δίδαξε για την ζωή το American Psycho

 

Φυσικά ο κάθε ένας τους είναι γνωστός για τα βιβλία του τα οποία έχουν γίνει Best seller παγκοσμίως. Ο Bret Easton Ellis έχει γράψει επιτυχίες όπως το Less Than Zero και το Rules Of Attraction και ο Irvine Welsh έχει κάνει βιβλία όπως το Filth και το Porno.

Η σειρά που είναι στα σκαριά και στην οποία θα συνεργαστούν οι δύο μεγάλοι συγγραφείς προσωρινά λέγεται American Tabloid. Το σενάριο θα επικεντρώνεται σε ένα περιοδικό στο οποίο θα γίνονται ευτράπελα σκηνικά και στο οποίο θα βασιλεύει η διαφθορά. Η σειρά θα προσπαθήσει να δείξει την κακή κατάσταση και τις συνθήκες που επικρατούν στα ΜΜΕ.

ea9f633a2d5df9423f348678f010a110d7 american psycho.2x.rsocial.w600

Ο παραγωγός της σειράς Shelley Hammond λέει πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τους δύο συγγραφείς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μία συμφωνία είναι κοντά με τους δύο συγγραφείς. Θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που αυτοί οι δύο θα συνεργαστούν» λέει ο Shelley Hammond.

Φυσικά οι απαιτήσεις μας και ο πήχης είναι ήδη πολύ ψηλά και περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα δούμε στις οθόνες μας σύντομα.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικά από τα πιο γνωστά βιβλία των δύο συγγραφέων:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved