Ο Jason Momoa μόλις έγινε ο άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες

Η έκπληξη που έκανε στην γυναίκα του, πρέπει να σου δώσει έμπνευση και για την δική σου σχέση.

Jason Momoa. Ο Khal Drogo. O Aquaman. Ο ζόρικος τύπος της καρδιάς μας. Τον γνωρίσαμε μέσα από το Game of Thrones αλλά δεν αργήσαμε να καταλάβουμε πως πρόκειται για ταλαντούχο ηθοποιό και στη συνέχεια διαπιστώσαμε το μεγαλείο της ψυχής του μέσα από τις συνεντεύξεις και τις φιλανθρωπίες του. Και μπράβο του.

Για τον Momoa τα έχουμε πει και εδώ.

 Ο Jason Momoa ωστόσο ανέβηκε ακόμη περισσότερο στα μάτια μας μετά την έκπληξη που έκανε στην γυναίκα του, Lisa Bonet. Η Bonet είχε στην κατοχή της ένα Ford Mustang του 1964, το οποίο ήταν και το πρώτο της αυτοκίνητο. Ήταν το πρώτο που αγόρασε και που δεν ήταν σε κατάσταση να βγει στο δρόμο. Ο Momoa το πήρε, το πήγε σε μηχανικούς που φρόντισαν να το κάνουν ολοκαίνουργιο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, φρόντισε να γυρίσει ένα ολόκληρο βίντεο γύρω από αυτή την κίνηση ως επιπλέον δώρο για την γυναίκα του. Γιατί όπως και να το κάνουμε, η αγάπη είναι πράξη.

Τώρα, μπορεί να μην έχεις τα χρήματα για να της φτιάξεις το αυτοκίνητο, αλλά αν κάθε φορά που μιλάει για αγαπημένα της πράγματα δίνεις την απαραίτητη προσοχή, σίγουρα θα βρεις κάτι που θα μπορέσεις να κάνεις για να χαμογελάσει λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες ημέρες.

Respect Jason…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved