Γιατί ο Robin Williams έγινε εκατομμυριούχος μετά το Good Will Hunting;

H πολύ έξυπνη συμφωνία που τον έκανε πλούσιο.

Μετά από μία εμφάνιση στο The Bill Simmons Podcast, ο Matt Damon αποκάλυψε πώς ο Robin Williams κατάφερε να κερδίσει πολύ περισσότερα εκατομμύρια με το να κάνει μία έξυπνη συμφωνία με τους παραγωγούς της ταινίας Good Will Hunting.

Και φυσικά όλα αυτά πέρα από τον μισθό που θα πληρωνόταν για να υποδυθεί τον καθηγητή Dr Sean Maguireto που όλοι έχουμε αγαπήσει βλέποντας την ταινία.

Σαν ένας από τους πιο διάσημους σταρ την περίοδο ’97-’98, ο Robin Williams κέρδιζε 20 εκατομμύρια δολάρια με κάθε του φιλμ.

Ξέρουμε πως ζηλεύεις τα γυαλιά του Matt Damon

 

Μετά από κάποιες διαπραγματεύσεις που η εταιρία παραγωγής έκανε μαζί του για το συγκεκριμένο φιλμ, ο Robin Williams υπόγραψε το συμβόλαιο του για μόνο 5 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που εξέπληξε τους πάντες, κάνοντας τους να νομίζουν πως είχαν κλείσει τον διάσημο σταρ πολύ φτηνά.

Φυσικά το συμβόλαιο δεν ήταν μόνο για 5 εκατομμύρια δολάρια. Ο Robin είχε κάνει μία τρομερή συμφωνία που έλεγε πως αν η ταινία έκανε στο box office πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια τότε εκείνος θα συμμετείχε στα κέρδη της παραγωγής σαν να ήταν μέλος της εταιρίας.

5 φορές που μισήσαμε τους ρόλους του Matt Damon

 

Η ταινία, ως γνωστόν, έγινε γιγαντιαία επιτυχία, αποφέροντας έσοδα που ξεπερνούσαν τα 225 εκατομμύρια δολάρια και με ένα μπάτζετ που δεν ξεπερνούσε τα 10 εκατομμύρια δολάρια στην αρχή.

Οπότε τα κέρδη του Robin πρέπει να φτάσανε γύρω στα εκατό εκατομμύρια δολάρια.

Δαιμόνια κίνηση από τον συγχωρεμένο ηθοποιό.

Ποιο είναι το μάθημα εδώ; Ο κύριος Robin Williams μας δίδαξε πως λίγο τζόγος δεν βλάπτει.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις στιγμιότυπα από την ταινία Good Will Hunting:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved