Η περιπέτεια του Johnny Depp είναι ένα καλό μάθημα για όσους ερωτεύονται εύκολα

Πώς ένας σταρ έπιασε πάτο στα χέρια μίας μέγαιρας. 

Όλοι μας έχουμε ντραπεί για πράγματα που έχουμε κάνει στη ζωή μας. Από άσχημες ή γεμάτες καφρίλα πράξεις, από απόψεις που έχουμε εκφράσει εν βρασμώ και μετά τις μετανιώνουμε μέχρι μία τούμπα στην μέση του δρόμου, με τον κόσμο να σπεύδει να μας βοηθήσει ενώ παράλληλα είναι ξεκαρδισμένος στα γέλια (απολύτως λογικό). Το καλό βέβαια σε όλο αυτό, είναι ότι οι άνθρωποι έχουμε αδύναμη μνήμη και συνηθίζουμε να θάβουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πράγματα και καταστάσεις για να δώσουμε χώρο στα καινούρια που έρχονται και μας τραβάνε την προσοχή. Οπότε στην δική μας περίπτωση, των κοινών θνητών δηλαδή, οποιασδήποτε πράξη ή ατάκα, με δυσκολία θα τη θυμάται κάποιος την επόμενη μέρα. Αυτό όμως δε συμβαίνει με τους celebrities, των οποίων οι κινήσεις καταγράφονται και παρακολουθούνται με μανία.

Οποιοδήποτε φλερτ, ατάκα, καυγάς, μεθυσμένη εμφάνιση, γίνεται πρώτο θέμα και εκείνοι αυτομάτως βρίσκονται εκτεθειμένοι στο κοινό, και όλα αυτά από δική τους επιλογή. Φαντάσου λοιπόν, να μην είσαι celebrity… just, αλλά ένας από τους μεγαλύτερους stars του Hollywood, και να θέλεις να πάρεις διαζύγιο από την ψυχικά-όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί- ασταθή σύζυγό σου. Τότε είσαι ο Johnny Depp, του οποίου τα προσωπικά έχουν βγει όλα στη φόρα, και δεν εννοώ εκείνο το πάρτι οργίων στα ‘90s όπου έκανε ναρκωτικά και μετά αχαλίνωτο σεξ με τη Winona Ryder ή την Kate Moss. Εννοώ πράγματα, λεπτομέρειες και καταστάσεις, εμφανώς και αδιαμφισβήτητα ντροπιαστικές που αποκαθηλώνουν τον Depp από τη συνείδηση του κοινού ως superstar και τον… επανασυστήνουν ως έναν μέθυσο χρήστη ουσιών που έπεσε θύμα του… γεροντοέρωτά του (όπως διαβάσαμε κατά καιρούς)!!!

E όχι ρε παιδιά, δεν αξίζει στον Johnny τον Depp αυτή η αντιμετώπιση-και βασικά σε κανέναν-. Ο άνθρωπος ερωτεύτηκε, παραδόθηκε και την πάτησε. Σε όλους μπορεί να συμβεί αυτό, και υπό πολλές και διαφορετικές συνθήκες. Το στενάχωρο δεν είναι ότι η Amber Heard τον σέρνει στα δικαστήρια προφανώς για να του πάρει όσα περισσότερα μπορεί, αλλά το ότι βγαίνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες που δεν θα θέλαμε να ξέρουμε για τον Johnny μας.

 

Ακόμα θυμόμαστε τα μελαγχολικά του ματάκια και τα ανέμελα τσουλούφια του, τότε που τον καμαρώναμε στο «21 jump street» οι πιο παλιές, και λίγο πιο μετά στον «Edward Scissorhands». Εκεί όπου με το ταλέντο και το έξυπνο μουτράκι του μας είχε κάνει να τον ερωτευτούμε και να τον βάλουμε στο πάνθεον των χολιγουντιανών παίδαρων, πλάι στον Brad Pitt. Ήθελες ξανθό; Είχες τον Brad. Ήθελες κάτι πιο μελαχρινό και grunge; Υπήρχε ο Johnny με το ασυμβίβαστο ύφος και την τσογλανίστικη συμπεριφορά που τόσο γκελ έκανε στα κορίτσια.

Και μετά άρχισαν τα πάρτι, τα ποτά, τα ναρκωτικά και τα όργια. Κακά τα ψέματα, ο άνθρωπος ήταν νούμερο ένα στα '90s με το γνωστό πια μότο, «Sex, drugs & rock & roll». Και ο Johnny έδειχνε μεγάλη αδυναμία σε όλη την… τριπλέτα. Από την αγκαλιά του πέρασαν οι πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου και από τα χέρια του άπειρα λεφτά. Και όπως δυστυχώς συμβαίνει με τους τύπους αυτούς, κάποια στιγμή το ζενίθ γίνεται ναδίρ και η προσγείωση είναι κάτι παραπάνω από ανώμαλη.

Θα μου πεις τώρα εσύ, να μην έμπλεκε με την Amber της οποίας η φήμη ήταν γνωστή όσο να πεις στα πηγαδάκια του Hollywood. Το παιδί ερωτεύτηκε και τώρα το πληρώνει. Μεθυσμένες συνομιλίες, κλάματα του Johnny, παρακαλετά στην Amber και φωτογραφίες που τον δείχνουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όλα στο βωμό των χρημάτων και των εντυπώσεων.

Αν κρίνουμε από τα στοιχεία και την πορεία της δίκης-μέχρι στιγμής- ο Depp είναι αθώος, ή τουλάχιστον όχι ένοχος για όλα όσα του καταλογίζει η Heard. Η μεγαλύτερή του όμως ενοχή, είναι ότι πετσόκοψε το ίνδαλμα της εφηβείας μας. Κι αυτό δεν ξέρουμε αν μπορούμε να του το συγχωρήσουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved