Ο John Travolta συνεχίζει να στέκεται στα πόδια του

Ένα ακόμα χτύπημα κάτω από τη μέση για τον ηθοποιό μετά τον θάνατο και της γυναίκας του.

Έγινε γνωστός από το Saturday Night Fever. Ήταν η ταινία που θα του δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα όνειρα κάθε νεαρής γυναίκας στον κόσμο. Η μία επιτυχία φέρνει την άλλη και σύντομα θα βρεθεί ξανά στο στούντιο για να γυρίσει το Grease, ένα από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά μιούζικαλ όλων των εποχών. Η καριέρα του νεαρού John Travolta, του άντρα με το δερμάτινο τζάκετ και τα μπλε μάτια βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, αφού από τα 23 χρόνια δεν έχει γνωρίσει την αποτυχία. Η προσωπική του ζωή, ωστόσο, ακολουθεί μία εντελώς διαφορετική πορεία.

 

Στα γυρίσματα του The Boy in the Plastic Bubble, πριν τις δύο μεγάλες του επιτυχίες, θα γνωρίσει την Diana Hyland. Οι δυο τους, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χώριζε, θα ερωτευτούν. Στα 41 της χρόνια, η σύντροφός του πεθαίνει από καρκίνο του μαστού. Ο Travolta συνεχίζει να εργάζεται σκληρά αλλά όλοι γνωρίζουν πως ο εσωτερικός του κόσμος βρίσκεται υπό κατάρρευση. Στάθηκε δίπλα της από την αρχή μέχρι το τέλος και η απώλειά της θα στερήσει από το πρόσωπό του το χαμόγελο που όλοι έβλεπαν στον φανταστικό κόσμο του Hollywood.

To 1987 θα γνωρίσει την Kelly Preston, η γυναίκα που όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν μία ακόμα από τις σύντομες σχέσεις του. Όταν η ηθοποιός πάρει διαζύγιο από τον τότε σύζηγό της θα επισημοποιήσουν τον έρωτά του με τα δεσμά του γάμου. Ένα χρόνο μετά θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, τον Jett. Όπως μαθαίνουν αργότερα, ο γιος τους ταλαιπωρείται από ξαφνικές κρίσεις επιληψίας. Το 2009, θα βρουν τον Jett στην μπανιέρα νεκρό. O John Travolta και η Kelly Preston θα χάσουν τον γιο τους από κρίση επιληψίας. Αυτό ήταν το δεύτερο, ακόμα πιο σκληρό χτύπημα που θα δεχτεί ο ηθοποιός στη ζωή του.

Στα 66 του χρόνια πια, ο John Travolta θα δει την γυναίκα του να πεθαίνει από καρκίνο του μαστού, όπως ακριβώς και η Diana Hyland. Επί δύο ολόκληρα χρόνια στεκόταν στο πλάι της της Kelly Preston μέχρι που εκείνη άφησε τον κόσμο αυτό στις 12 Ιουλίου του 2020. Τώρα, καλείται ο ίδιος να σταθεί στα πόδια του για ακόμη μια φορά. Εκτός από καλός ηθοποιός, ο Travolta είναι το παράδειγμα του ανθρώπου που όταν πέφτει, αναγκαστικά θα σηκωθεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved