O Hunter S. Thompson έπαιζε γκολφ με όπλα

Και σε αυτό τον βοήθησε ο Bill Murray.

Δεν θα το συνιστούσαμε σε κανέναν. Το γκολφ μπορεί να γίνει επικίνδυνο όταν χρησιμοποιείς μαζί το μπαστούνι σου και διάφορα όπλα. Αλλά ο Hunter S. Thompson βαριόταν τα απλά παιχνίδια και πόσω μάλλον τη βαρετή ζωή. Το απέδειξε με τον τρόπο που την έζησε. Ο συγγραφέας του Fear and Loathing in Las Vegas έψαχνε συνεχώς νέες συγκινήσεις, νέες περιπέτειες οι οποίες λειτουργούσαν ως καύσιμο για να βγάλει τη μέρα. Έτσι, μια μέρα τηλεφώνησε στον Bill Murray για να συζητήσουν κάτι σημαντικό.

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός, ο οποίος μάλιστα έχει υποδυθεί τον Hunter S. Thompson στην ταινία Where the Buffalo Roam, σήκωσε το τηλέφωνο, πράγμα σπάνιο. Πριν φτάσουμε σε αυτό, να πούμε πως στη φάρμα που ζούσε ο Thompson στο Aspen του Colorado, έχουν επισκεφτεί διάφορες προσωπικότητες όπως ήταν ο Jack Nicholson, o Johnny Depp, o Bob Dylan και πολλοί πολλοί άλλοι. Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος, λοιπόν, είχε επίσης καλή σχέση με τον Bill Murray.

Ο ελάχιστος Φόβος και η τεράστια Παράνοια του Hunter S. Thomspon

O Thompson κάλεσε τον ηθοποιό στις 3:30 τα ξημερώματα και του μίλησε για ένα νέο παιχνίδι το οποίο μοιάζει με γκολφ αλλά δεν είναι. Δύο παίκτες, ο ένας με όπλο και ένας κριτής, αυτά χρειάζονταν. Με απλά λόγια, ο ένας ρίχνει με το μπαστούνι του και ο άλλος με το όπλο του προσπαθώντας να πετύχει την μπάλα. Όλα αυτά, φυσικά, με την βοήθεια του αλκοόλ. Είπαμε, επικίνδυνο παιχνίδι.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved