Βαρκάδα και σινεμά; Έρχεται στο Παρίσι

Γιατί, ως γνωστόν, «θα έχουμε πάντα το Παρίσι».

Είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή πόλη της Ευρώπης. Αν και έχει χάσει ένα μέρος της αίγλης της μέσα στα χρόνια, παραμένει το πιο λαμπερό σημείο στον χάρτη. Το Παρίσι, μην το ξεχνάτε αυτό, ήταν κάποτε το κέντρο της Τέχνης. Σπουδαίοι ζωγράφοι, συγγραφείς, ηθοποιοί και μουσικοί πέρασαν εκεί ένα μέρος της ζωής του διότι αυτή η πόλη είχε την ικανότητα να τους γεμίζει με εικόνες και έμπνευση από τις ηλιόλουστες ημέρες μέχρι και τις πιο βροχερές.

Οι καιροί αλλάζουν και φτάσαμε σε ένα σημείο όπου οι συγκεντρώσεις πολλών ατόμων είναι πλέον επικίνδυνες. Τη λύση σε αυτό, δίνει για ακόμη μια φορά το Παρίσι που θα δώσει στους σινεφίλ της Γαλλίας αλλά και όλου του κόσμου την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ταινία πάνω σε μία βάρκα. Εκτός από ρομαντικό, είναι και αναγκαίο. Στις 18 Ιουλίου το σχέδιο Cinéma sur l’Eau μπαίνει σε εφαρμογή.

Οι στοές του Παρισιού έχουν τη δική τους γοητεία

Ο αριθμός των ηλεκτρικών βαρκών θα είναι 38 και σε αυτά θα χωρούν από δύο μέχρι έξι άτομα. Με λίγα λόγια, όλοι οι καλοί χωράνε. Το Παρίσι, για ακόμη μια φορά είναι εκεί για εμάς, ακόμα και σε καιρούς που επιβάλλεται να κρατάμε αποστάσεις. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved