Αυτό είναι το μικρότερο νησί του Αργοσαρωνικού

Ένας μικρός πράσινος παράδεισος με εξωτικές παραλίες.

Το Αγκίστρι είναι το μικρότερο νησί του Αργοσαρωνικού με έκταση 14 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Είναι ένας μικρός πράσινος παράδεισος σε πολύ μικρή απόσταση από την Αττική, 22 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά.

Το Αγκίστρι περιμετρικά αποτελείται από πολλούς μικρούς όρμους και απάνεμους κολπίσκους με καταγάλανα νερά, που σχηματίζουν όμορφες παραλίες. Οι παραλίες στο Αγκίστρι έχουν σαν χαρακτηριστικό τα ήρεμα νερά και το καταπράσινο φόντο. Στις περισσότερες παραλίες στο Αγκίστρι τα πεύκα φτάνουν μέχρι τη θάλασσα.

Το νησί Αγκίστρι είναι μικρό με λίγες αλλά ειδυλλιακές παραλίες.

Η παραλία Δραγονέρα είναι μια όμορφη ακτή με βότσαλο μπροστά από έναν καταπράσινο λόφο γεμάτο πεύκα. Είναι ήπια οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Υπάρχει μια καντίνα για τα βασικά. Η πρόσβαση είναι εύκολη με μεταφορικό μέσο ή το τοπικό λεωφορείο.

Τρεις ελληνικές παραλίες που αξίζει να επισκεφτείς φέτος το καλοκαίρι

 

Το Μεγαλοχώρι έχει δύο παραλίες με καταγάλανα κρυστάλλινα νερά που χωρίζονται από το λιμανάκι του οικισμού. Η δημοφιλέστερη και πιο οργανωμένη βρίσκεται στα δεξιά του λιμανιού και προσφέρει ομπρέλες και ξαπλώστρες όπως και καταστήματα καφέ και εστίασης.

Η παραλία της Σκάλας είναι αμμουδερή με αβαθή νερά και η πιο εύκολη στην πρόσβαση καθώς βρίσκεται δίπλα από το λιμάνι που καταπλέουν τα πλοία από Πειραιά και Αίγινα. Είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και καταστήματα και ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις φωτογραφίες από τις παραλίες στο Αγκίστρι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved