Πόσα κερδίζει ένας YouTuber αν κάνει 1 εκατομμύριο views;

Και ναι είναι μία καλή δουλειά.

Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πόσα μπορεί να κερδίζουν αυτοί οι επαγγελματίες YouTubers που το μόνο που κάνουν όλοι μέρα είναι να μας δίνουν συμβουλές για ότι θέμα υπάρχει και να κάνουν τα δικά τους μπροστά στην κάμερα.

Κι όμως εξαρτάται. Εξαρτάται από πολλά θέματα πόσα λεφτά μπορεί να βγάζει ένας τέτοιος τύπος ή τύπισσα. Όλα έχουν να κάνουν με τις εταιρίες που συνεργάζονται κι αν τα βίντεο που δημοσιεύουν έχουν μέσα τους explicit content, δηλαδή περιεχόμενο που σηκώνει ή όχι λογοκρισία.

Οι νεαροί Αμερικανοί πιστεύουν πως ένας Youtuber, είναι πιο cool από έναν αστροναύτη

 

Γενικώς τα χρήματα που μπορεί να κερδίζει ένας YouTuber είναι αξιοπρεπή αν τα συγκρίνεις με έναν κανονικό μισθό, αλλά για να τα καταφέρει πρέπει να έχει πολλά video και πολλούς λογαριασμούς οι οποίοι συνεργάζονται με διάσημες εταιρίες προϊόντων. Ντάξει, σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως της Marina Mogilko και του Kevin David είναι εντυπωσιακά τα ποσά, αλλά αυτά δεν είναι για όλους τα ίδια.

Το δεξί χέρι του Εσκομπάρ που έγινε YouTuber

 

Κι όμως 1 εκατομμύριο views τελικά δεν αποφέρουν και τόσα πολλά χρήματα όσο θα νομίζανε μερικοί.

Μπες στο παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικούς από τους πιο διάσημους YouTubers και τα χρήματα που κερδίζουν όταν πιάνουν το 1 εκατομμύριο views:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved