Justice League Snyder Cut: Το πρώτο trailer έχει Darkside

Για να δούμε αν όντως τελικά αξίζει.

Μετά από τόσο καιρό συζητήσεων, μετά από αμέτρητα tweets, μετά από χρόνια αναμονής και απόψεων, το ίντερνετ είναι έτοιμο να υποδεχθεί το Justice League: The Snyder Cut.

Στο πρώτο teaser βρίσκουμε την Gal Gadot σαν Wonder Woman μέσα σε μία σκοτεινή, αρχαία σπηλιά να ανακαλύπτει κάτι που μοιάζει με απειλή.

Μία απειλή που μετά από λίγο μας αποκαλύπτεται για τα καλά.

Θα σας αφήσουμε να το διαπιστώσετε μόνοι σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα καταλάβαμε που πήγαν τα έξτρα 30 εκατομμύρια δολάρια για το Snyder Cut.

 

 

Το Justice League: The Snyder Cut έχει γίνει μύθος μέσα στο ίντερνετ, μία τραγωδία στη ζωή του σκηνοθέτη τον έκανε να κάνει μία παύση από τα γυρίσματα της ταινίας και την θέση του να πάρει ο Joss Whedon της Marvel…και να που τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Αυτό που θα βιώσουμε στις αίθουσες δεν θα είναι ένα extended cut αλλά μία εντελώς διαφορετική ταινία η οποία προήλθε από το όραμα που είχε ο Snyder.

Στο Justice League: The Snyder Cut θα δούμε τους Henry Cavill σαν Superman, Ben Affleck σαν Batman, Jason Momoa σαν Aquaman, Ezra Miller σαν The Flash, και φυσικά την Gal Gadot σαν Wonder Woman.

Μπες στο παρακάτω άλμπουμ για να δεις στιγμιότυπα από τις ταινίες του Snyder:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved