Γιατί ο Stephen King θέλει οπωσδήποτε να γράψει ένα βιβλίο για τον Jason;

Κι όμως (μάλλον) είναι αυτό που χρειαζόμαστε.

Αν σου το έλεγε κανείς δεν υπήρχε περίπτωση να το φανταστείς από μόνος σου. Κάτω από το όνομα Stephen King υπάρχουν πάνω από εφτά συγγραφείς. Όλους τους έχει προσλάβει ο ίδιος ο μάστερ του τρόμου King για να γράφουν γι’ αυτόν, βιβλία τα οποία φυσικά εκείνος επιβλέπει εξονυχιστικά.

Μα πως αλλιώς θα ήταν δυνατόν ο Stephen King, ένας και μοναδικός άνθρωπος, ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι, να γράφει κάθε χρόνο ένα με δύο βιβλία που όχι μόνο γίνονται τρελά best seller αλλά είναι και φοβερά ποιοτικά και σωστά βιβλία.

Ένα μόνο θα πούμε: ο τύπος έχει γράψει 71 βιβλία! Γράφει βιβλία λες και είναι ψίχουλα.

Τα θρίλερ έχουν άλλη αίγλη όταν τα βλέπεις στο σαλόνι σου.

 

Ο ίδιος ο μάστερ Stephen King δήλωσε σε πρόσφατο tweet του πως θα ήθελε πολύ να γράψει ένα μυθιστόρημα βασισμένο πάνω στον πασίγνωστο χαρακτήρα του Jason από το Παρασκευή και 13.

Σύμφωνα με τον King ο Jason είναι ένας απίστευτα καλογραμμένος χαρακτήρας ο οποίος έχει πεθάνει πολλές φορές αλλά πάντα ξαναζωντανεύει.

Εμείς απλά ευχόμαστε να κάτσει κάτω στο γραφείο του και να μας χαρίσει επιτέλους μία συνέχεια του Παρασκευή και 13 όπως μόνο ο ίδιος ο Stephen King θα μπορούσε να κάνει.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικές από τις πιο τρομακτικές σκηνές στην ιστορία του Jason:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved