Peaky Blinders: Όταν ο Jason Statham παραλίγο να γίνει Thomas Shelby

Πόσο καταστροφικό θα ήταν το αποτέλεσμα;

Ο δημιουργός του Peaky Blinders, Steven Knight, πρόσφατα αποκάλυψε πως ο Jason Statham ήταν η πρώτη του επιλογή σαν Thomas Shelby – όχι ο Cillian Murphy.

Τους είχε συναντήσει και τους δύο στο Λος Άντζελες. Ο μόνος λόγος που ο δημιουργός της σειράς επέλεξε τον Murphy ήταν ένα απλό sms!

Τα 1000 τσιγάρα του Cillian Murphy.

 

Κι όμως ο διάσημος και κάπως μονοκόμματος Jason Statham είπε όχι για το ρόλο, για καθαρά προσωπικούς λόγους που δεν γνωρίζουμε.

Το sms ήταν από τον ίδιο τον Murphy που έλεγε πως δέχεται το ρόλο και θέλει πολύ να παίξει.

Το μήνυμα έλεγε: «Μην ξεχνάς, είμαι ηθοποιός», κι όντως, όπως λέει ο Steven Knight, αν γνωρίσεις τον Murphy στην πραγματική ζωή, είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και καμία σχέση δεν έχει με τον χαρακτήρα του Thomas Shelby.

Στην αρχή δεν του γέμιζε το μάτι ο Murphy.

Κι όμως ο Jason Statham κάποτε είχε μαλλιά. 

 

Φυσικά κανείς δεν ξέρει γιατί ο Statham το παίζει τόσο ντίβα, μιας και, ντάξει, οι ταινίες του, αν εξαιρέσεις μία, δεν είναι αυτό που λέμε και η αφρόκρεμα της ποιότητας.

Εμείς φυσικά χαιρόμαστε που ο Murphy πήρε το ρόλο μιας και πραγματικά ο άνθρωπος έγινε ο Thomas Shelby και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον χαρακτήρα να παίζεται από κάποιον άλλο, πόσο δε μάλιστα από τον, συγχωρήστε με για την έκφραση, action hero χιμπατζή, Jason Statham.

Πάλι καλά που δεν κατέστρεψε το ρόλο.

H έκτη σεζόν του Peaky Blinders είναι στα σκαριά, με προφανή καθυστέρηση λόγω πανδημίας φυσικά. Καινούργια επεισόδια θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικές από τις πιο εμβληματικές σκηνές του Peaky Blinders:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved