Πώς ο Rocky Balboa κατέκτησε τον κόσμο

Ο Rocky έχει πλέον δικό του ντοκιμαντέρ. Είσαι έτοιμος να βυθιστείς στη νοσταλγία;

Μετά το Last Dance του Michael Jordan και την αναγγελία για το ντοκιμαντέρ του Bruce Lee, άλλος ένας μέγιστος ήρωας έρχεται στο προσκήνιο μέσα από το δικό του documentary. Ο Rocky Balboa μπορεί να είναι φανταστικός χαρακτήρας αλλά έδωσε έμπνευση, δάκρυα χαράς και λύπης και τόσα πολλά μαθήματα ζωής που δεν περιμέναμε ποτέ να επιδράσουν στον χαρακτήρα μας. Όπως αυτή εδώ η σκηνή.

Το 40 years of Rocky: The Birth of a Classic, θα εξερευνήσει τα μονοπάτια του πυγμάχου από τον πρώτο του αγώνα με τον Apollo Creed, μέχρι το σημείο που ανέλαβε να προπονήσει τον γιο του Adonis. Είναι ένα μοναδικό ταξίδι μόνιμου αγώνα που ξεκίνησε από την πρώτη ταινία, όταν ο Rocky κυκλοφορούσε με τα καπέλα του και ονειρευόταν να γίνει πρωταθλητής βαρέων-βαρών και φτάνει μέχρι και την σημερινή εποχή. Ένας πυγμάχος που μας ταξίδεψε όσο κανένας άλλος και που η πρώτη του ιστορία προτάθηκε για 10 Όσκαρ το 1976 κερδίζοντας 2, αυτά της Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας (John Avildsen).

Το ντοκιμαντέρ είναι του Derek Wayne Johnson ενώ την αφήγηση την κάνει ο ίδιος ο Sylvester Stallone. Θα είναι διαθέσιμο στις 9 Ιουνίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved