Perry Mason: H νέα σειρά του HBO είναι το crime fiction στα καλύτερα του

Ο ορισμός του πραγματικού American badass.

To HBO έβαλε στο πρόγραμμα του έναν κλασικό χαρακτήρα από την crime fiction σειρά βιβλίων, Perry Mason και μαντέψτε πως την ονόμασε: Perry Mason.

Tα mini series θα είναι βασισμένα στον pulp ήρωα, τον βετεράνο πολέμου και σκληρό δικηγόρο υπεράσπισης, Perry Mason, ο οποίος είναι πραγματικά ο ορισμός του badass τύπου της δεκαετίας του 1930 στην Αμερική.

Η επίσημη ανακοίνωση του HBO έχει ως εξής:

«1931, Λος Άντζελες, κι ενώ η υπόλοιπη χώρα προσπαθεί να συνέλθει από την Μεγάλη Κρίση, αυτή η πόλη είναι στα πάνω της. Πετρέλαιο, Ολυμπιακοί Αγώνες, Κινηματογράφος. Και μία απαγωγή παιδιού που πάει πολύ, πολύ στραβά. Βασισμένο σε χαρακτήρες που έχει γράψει ο Erle Stanley Gardner, η σειρά ακολουθεί τις έρευνες του πιο σκληρού δικηγόρου υπεράσπισης της Αμερικής, ίσως του πιο φημισμένου ήρωα της αστυνομικής λογοτεχνίας, τον Perry Mason. Όταν η υπόθεση της δεκαετίας ανοίγει πάλι τους φακέλους, το κυνήγι του Mason για δικαιοσύνη μας οδηγεί στο ξεσκέπασμα μίας σάπιας κοινωνίας και ένα ταξίδι του ήρωα στην προσωπική συγχώρεση».

Indiana Jones: Ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων.

 

Πίσω στο 2016, όταν η σειρά ήταν στα σκαριά από το HBO, ήταν να πρωταγωνιστήσει ο Robert Downey Jr στον ρόλο του Perry Mason και στο σενάριο θα καθόταν ο διάσημος σεναριογράφος της σειράς True Detective, Nick Pizzolatto, αλλά τελικά τα πλάνα του HBO άλλαξαν τελευταία στιγμή και το πρότζεκτ ακυρώθηκε.

Έτσι φτάνουμε στο σήμερα όπου το σενάριο έχει αναλάβει πλέον ο βραβευμένος με Pulitzer Rolin Jones, στο ρόλο του Mason θα είναι ο γνωστός σε όλους μας από τη σειρά The Americans, Matthew Rhys.

Σκηνοθέτης της σειράς θα είναι ο Tim Van Patten που έγινε γνωστός από σειρές όπως το Broadwalk Empire, Deadwood, Game of Thrones, The Sopranos, και The Wire.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις εικόνες από την νέα σειρά του HBO Perry Mason:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved