Γίνε λιάρδα με τα κρασιά του Game of Thrones, κάνε τον Τύριον περήφανο!

Η αγαπημένη σου σειρά τώρα και σε μπουκάλι.

Είναι γεγονός πως τα μεγάλα franchise όπως το Star Wars και το Game of Thrones δεν αρκούνται μονάχα στα επεισόδια και τις ταινίες. Είναι πολλά τα λεφτά Τάκη, γι’αυτό άλλωστε και φροντίζουν να βγάζουν concept αντικείμενα με το logo και την αισθητική τους ώστε να καρπώνονται και άλλα χρήματα από την αγορά: μπλουζάκια, παντόφλες, σπαθιά και φωτόσπαθα και γενικά κάθε είδους memorabilia έχουν την τιμητική τους.

Μας χαλάει; Καθόλου. Είναι επιλήψιμο; Όπως το δει κανείς αφού σε ελεύθερη αγορά ζούμε. Έχουμε αγοράσει τέτοιου είδους μπιχλιμπίδια; Ε, χμ, εεεε…ναι. Αρκετές φορές, ως εκ τούτου έλα να μοιραστείς μαζί μας τον ενθουσιασμό για τα κρασιά Game of Thrones που κυκλοφορούν στο ιντερνετικό εμπόριο.

cersey wine

Αυτοί οι σατανάδες της HBO σκέφτηκαν άλλο ένα διαβολικό κόλπο για να μας βάλουν στο καταναλωτικό τρυπάκι. Γιατί η αλήθεια είναι πως με την έναρξη της νέας σεζόν να αργεί πολύ, εμείς χρειαζόμαστε κάτι για να καλμάρουμε τον πόνο μας.

Και τι καλύτερο από ένα ρουμπινί κρασί που θα σε ταξιδέψει κατευθείαν σε μία μεσαιωνική γιορτή του λατρεμένου Westeros; Ένα δροσερό λευκό που θα σου φέρει στο νου του μαγευτικούς κήπους του Ντορν στο νότο; Γιατί μη νομίζετε ότι έβγαλαν ότι και ότι. Οι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένο concept που μπορείτε να το γνωρίσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

game of thonres tyrion lannister i drink and i know things

Αν μάλιστα σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει γενικά το θέμα κουζίνα και αλκοόλ από το Game of Thrones μπορείτε να επισκεφτείτε το site με τίτλο Inn at the Crossroads, όπου θα βρείτε κάθε πιθανή και απίθανη συνταγή εμπνευσμένη από τον κόσμο της σειράς. Υψώστε τα ποτήρια σας και πιείτε στην υγειά του Τύριον, του σοφού μπεκροκανάτα!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved