Superman: O Henry Cavill φοράει ξανά την κάπα του για το σύμπαν της DC

Ο τελευταίος Man Of Steel κάνει συμφωνία με το μεγάλο στούντιο.

Σήμερα το πρωί μάθαμε από το έγκυρο κινηματογραφικό περιοδικό Variety πως ο Henry Cavill είναι στις διαπραγματεύσεις με την DC Extended Universe για μία επιστροφή σαν Superman.

Ο Henry Cavill έχει παίξει το 2013 στο Man Of Steel κι εμείς ανυπομονούμε για να δούμε ξανά τον γνωστό ιπτάμενο υπεράνθρωπο να πετάει στις οθόνες μας.

Ο Henry Cavill έχει παίξει τον γνωστό και μη εξαιρετέο υπερήρωα τρεις φορές μέχρι σήμερα από το 2013 που πρωταγωνίστησε στο Man Of Steel και στην συνέχεια μας χάρισε το Batman VS Superman όπως και το Justice League.

Ο Colin Farrel σαν πιγκουίνος στο Batman, Πως σου φαίνεται;

 

Καμία από τις δύο τελευταίες ταινίες του δεν πήρε καλές κριτικές και το κοινό έμεινε σκεπτικό απέναντι τους.

Τα νέα όμως για την νέα ταινία του Superman στην οποία θα πρωταγωνιστεί και πάλι ο Henry Cavill  είναι ενθαρρυντικά μιας και η DC Extended Universe σε συνεργασία με το HBO Max έχουν επενδύσει 20 εκατομύρρια δολάρια γι’ αυτό το νέο πρότζεκτ.

Κουίζ: Πόσο καλά ξέρεις τον Batman;

 

Ο ίδιος ο Henry Cavill δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη του στο Men’s Health πως «η κάπα του Superman είναι ακόμη στην ντουλάπα μου και δε πρόκειται να πιάσει αράχνες. Δεν έχω παραιτηθεί από τον ρόλο και πιστεύω πως έχω να δώσω πολλά ακόμη στον χαρακτήρα. Αυτό που έχω να πω είναι πως πρόκειται να δείτε πολλά ακόμη, και θα είναι απόλυτα πιστά στο comic».

Εμείς πιανόμαστε από τα λόγια του και περιμένουμε με αγωνία κάποιο νέο trailer της νέας ταινίας του Superman.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις σκηνές από τις ταινίες της DC Που έχει πρωταγωνιστήσει ο Henry Cavill:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved