Κορονοϊός: Οι πιο επικές πατέντες που φτιάχτηκαν

Όταν υπάρχει φαντασία, γίνονται θαύματα.

Ο κορονοϊός έφερε ένα βήμα –μπορεί και παραπάνω- τον κόσμο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσέφερε ευκαιρία σε πολλούς τομείς που δεν το περίμεναν. Ιδιαίτερα αυτός της Υγείας είδε τα αντισηπτικά να γίνονται νο.1 προϊόν στον κόσμο σε ζήτηση, ενώ ακολούθως οι μάσκες και τα γάντια γνώρισαν άνθηση, ενώ πολλές εξ αυτών βγαίνουν σε απίστευτα σχέδια.

 

 

Μετά από μήνες καραντίνας, πολλές χώρες επέστρεψαν σιγά σιγά στην πραγματικότητα και τις παλιές τους συνήθεις για να επανέλθουν ξανά στα ίδια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι δεν ακολουθούν δικούς του κανόνες ή και πατέντες μερικές φορές για να τηρήσουν τα απαραίτητα μέτρα.

Πολλές εξ αυτών μπορεί να μην έκαναν το κάτι παραπάνω, ή να μην εξοπλίστηκαν τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Άλλες πάλι το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας σπουδαίες εφευρέσεις και πατέντες οι οποίες και σε βοηθούν ώστε να παραμείνεις υγιής και κυρίως σου προκαλούν ένα τεράστιο χαμόγελο για την προσπάθεια.

Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ μερικές εξαιρετικές πατέντες που υφίστανται τον τελευταίο καιρό σε διάφορες χώρες του κόσμου, προκειμένου να προστατέψουν τον κόσμο από την COVID 19:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved