O Tom Brady θα έχει σύντομα το δικό του «Last Dance»

Μετά τον Michael Jordan, έρχεται το ντοκιμαντέρ του καλύτερου quarterback όλων τον εποχών.

To The Last Dance σημείωσε τεράστια επιτυχία και το ESPN έχει σκοπό να μας δώσει λίγο ακόμα από τη μαγεία του. Αυτή τη φορά δεν θα έχει να κάνει με το μπάσκετ και τον Michael Jordan αλλά με το αμερικανικό ποδόσφαιρο και τον Tom Brady, τον καλύτερο quarterback όλων των εποχών, τον αθλητή που έσπασε και συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Το ντοκιμαντέρ θα ονομάζεται Man in the Arena και θα έχουμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε το 2021. Όπως ήδη φημολογείται έντονα, το ESPN θα ακολουθήσει τη συνταγή του The Last Dance και αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Δες το τρέιλερ:

Σύμφωνα με το Deadline, το ντοκιμαντέρ θα χωριστεί σε 9 μέρη, όσα και τα Super Bowl στα οποία έχει λάβει μέρος ως παίκτης των New England Patriots (έχει κατακτήσει τα 6, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο αθλητή του NFL). Μη στεναχωριέσαι λοιπόν. Μπορεί το The Last Dance να τελείωσε, όμως σύντομα θα παρακολουθήσεις ένα ακόμα έπος.

Το ημίχρονο του Super Bowl είναι η χαρά της διαφήμισης

Όπως ο ίδιος ο Brady δήλωσε, «δεν βλέπουμε την ώρα να το μοιραστούμε με τον κόσμο». Φόρα το κράνος σου και ετοιμάσου για το Man in the Arena.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved