«Tα Φιλαράκια»: Μάθαμε ποιος ήταν ο Ugly Naked Guy

Δεν είδαμε ποτέ το πρόσωπό του, αλλά μάθαμε επιτέλους ποιος είναι.

Είναι η σειρά που που προσέφερε το περισσότερο γέλιο από όλα τα αμερικάνικα σίριαλ. Τα «Φιλαράκια» είναι η πιο ανάλαφρη σειρά όλων των εποχών και αυτή που σου προκαλεί το περισσότερο γέλιο, όσες φορές και αν την παρακολουθήσεις.

 

 

Η παρέα των Ρος, Τσάντλερ, Τζόι, Φίμπι, Μόνικα και Ρέιτσελ μπορεί να σταμάτησε να μας δίνει info για το τι κάνουν στη ζωή τους από το 2004 -όταν και σταμάτησε η σειρά- ωστόσο σύντομα θα επανέλθουν όλοι μαζί σε ένα και μοναδικό επεισόδιο στην πλατφόρμα HBO Max, όπου όλο το cast θα βρεθεί παρέα και αναπολύσει τα παλιά.

Μαζί τους θα είναι και πολλοί πρωταγωνιστές που έπαιξαν πλάι τους. Όπως οι παρακάτω τύποι:

 

 

Ανάμεσα σε πολλούς υποστηρικτικούς ρόλους, ενδέχεται να δείτε όλους τους παραπάνω.Παρόλα αυτά είμαστε σίγουροι ότι αναρωτηθήκατε ποιος είναι ο τελευταίος κύριος του παραπάνω άλμπουμ. Και καλά κάνετε καθώς δεν είδατε ποτέ το πρόσωπό του, παρά μόνο το γυμνό κορμί του από την πίσω πλευρά.

Πρόκειται για τον ένα και μοναδικό, Ugly Naked Guy (Άσχημο Γυμνό Άντρα) ο οποίος έμενε απέναντι από το διαμέρισμα της Μόνικα και η παρέα τον έκανε μπανιστήρι καθώς δεν φορούσε ποτέ ρούχα σε ότι και αν έκανε.

 

 

Όλοι νομίζαν στην αρχή πως ο Ugly Naked Guy ήταν ο Mr Treeger (Paul Hagerty) ωστόσο απεδείχθη ότι το όνομά του είναι Jon Haugen. Μη σας φανεί περίεργο αν είναι ανάμεσα στο cast καθώς έχει τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία της σειράς.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved