The Batman: Σαν guest star ο Πιγκουίνος του Colin Farrell

Θα έχει λίγες αλλά «ζουμερές» σκηνές, όπως δήλωσε ο ηθοποιός.

Είναι ίσως η πλέον πολυαναμενόμενη ταινία του 2021, κορονοϊού επιτρέποντος. Από τότε που ο Matt Reeves ανέλαβε το project από τον Ben Affleck, ο Batman έχει γιγαντωθεί στα μάτια του κόσμου, οι οποίοι βλέπουν επιτέλους έναν ήρωα που θα βαδίζει στα σκοτεινά χνάρια της επικής τριλογίας του Christopher Nolan, σε σημείο που η αρχική δισπιστία προς τον γλυκανάλατο «εκλεκτό», Robert Pattinson μετατράπηκε πλέον σεεξαιρετική επιλογή.

Όπως και να το κάνουμε το cast της ταινίας είναι εξαιρετικό.

 

 

To «The Batman» θα αφορά τα πρώτα βήματα του Bruce Wayne ως Batman, εκεί όπου πριν τα βάλει με τον Joker ή τον Bane, θα κάνει ζέσταμα με τρεις άλλους κακούς. Τον Riddler, τον Carmine Falcone και τον Penguin.

Ο τελευταίος μάλιστα αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα καθώς καλείται να ξεπεράσει την σπουδαία ερμηνεία του Danny DeVito στο «Batman Returns» του 1992. Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Colin Farrell στο GMA News, ο ρόλος του δεν θα κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του αν και όσες φορές κάνει την εμφάνισή του, θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα να πει και κυρίως να κάνει:

 «Είχα μόλις ξεκινήσει τα γυρίσματα και ανυπομονώ να επιστρέψω. Η αισθητική του χαρακτήρα ήταν αρκετά διασκεδαστική και είμαι πραγματικά αρκετά ενθουσιασμένος να επιστρέψω σύντομα πίσω σε αυτόν και να τον εξερευνήσω καλύτερα. Και δεν έχω πολλά πράγματα να κάνω. Εχω μόνο κάποιες συγκεκριμένες σκηνές στην ταινία. Δεν είμαι σε κάθε στιγμή της. Αλλά υπάρχουν κάποιες αρκετά ζουμερές σκηνές στην οποίες βρίσκομαι και ανυπομονώ να επιστρέψω», δήλωσε ο Farrell.

 

 

Ο Iρλανδός ηθοποιός μαζί με την Zoë Kravitz είναι οι μόνοι από όλο το cast που έχουν συμμετάσχει σε άλλη υπερηρωική ταινία στο παρελθόν και σίγουρα έχουν επίγνωση του τι απαιτείται από εκείνους.

Η νέα Catwoman είχε ένα μικρό ρόλο στο «X-Men: First Class» ως Angel Salvadore.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved