Τι σκαρώνουν οι Bill Murray, Guy Fieri και μερικά νάτσος;

Ένας γευστικός διαγωνισμός για καλό σκοπό είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Κανείς δεν μπορεί να πει όχι στα τραγανιστά νάτσος λίγο πριν αυτά κάνουν την αναπάντεχη βουτιά τους στο λιωμένο τυρί. Ούτε καν οι Bill Murray και Guy Fieri δεν αρνούνται αυτή την αμαρτία και μάλιστα έχουν σκοπό να την χρησιμοποιήσουν για να βοηθήσουν όσους εργαζόμενους και ιδιοκτήτες εστιατορίων «χτυπήθηκαν» οικονομικά από την πανδημία του κορονοϊού.

 

Το δίδυμο που θα θέλαμε να εμφανιστεί ακάλεστο στο πάρτι μας και να μας πιει όλα τα ποτά, θα διαγωνιστεί την Παρασκευή παρέα με τους γιους τους σε αυτό που αποκαλούν Nacho Average Showdown. Από αυτό το γευστικό διαδικτυακό event, εκτός από πολλά νάτσος, ελπίζουν να μαζέψουν ένα μεγάλο ποσό που θα δοθεί στο Restaurant Employee Relief Fund.

Γιατί ο Bill Murray κάνει κανό στη μέση της Νέας Υόρκης;

Όσοι πιστοί δουν τους Bill Murray και Guy Fieri να λερώνονται με λιωμένο τυρί, θα δουν επίσης τους Shaquille O’Neal και Terry Crews ως κριτές. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι κριτής σε έναν τέτοιο διαγωνισμό άλλωστε; Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το event μπορούν να το κάνουν από τη σελίδα του Food Network στο Facebook. Την Παρασκευή 15 Μαΐου και ώρα 5 το απόγευμα (ώρα Αμερικής), θα δοθεί σκληρή μάχη. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved