Στο TikTok δεν υπάρχει ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας

Ένα νέο challenge μας έκανε να σκεφτούμε τι έχει πάει λάθος με τη δική μας αλλά και τη νεότερη γενιά.

Σε ένα νέο challenge, οι χρήστες TikTok, το οποίο γνωρίζει μέρες δόξας τον τελευταίο καιρό, κάνουν την ανάγκη τους στην κάμερα και το μοιράζονται με άλλα άτομα που κάνουν ακριβώς το ίδιο. Αν και πολλές συμπεριφορές μπορούν να δικαιολογηθούν λόγω της καραντίνας και της άνοιξης, η συγκεκριμένη δεν μπορεί σε καμία περίπτωση. 
 
 
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο του lockdown, το διαδίκτυο χωρίστηκε σε δύο κατηγορίες: γυμνό θέαμα και ηλίθιες ιδέες που γίνονται πράξη. Το να μοιράζεσαι σε μία πλατφόρμα μία ιδιωτική στιγμή όπως είναι το άδειασμα της ουροδόχο κύστης σου ανήκει φυσικά στη δεύτερη κατηγορία. Τα λόγια του Albert Einstein περί βλακείας, βρήκαν δυστυχώς νέους αποδέκτες. 
 
 
Πριν από αυτέ τις ντροπιαστικές στιγμές, άλλη μία φαεινή ιδέα σφηνώθηκε στο μυαλό των TikTokers και φυσικά την έκαναν πράξη. Έγλυφαν τις τουαλέτες των αεροπλάνων. Τώρα, με το #peeyourpants challenge, τα βίντεο έχουν συγκεντρώσει πάνω 4.2 εκατομμύρια προβολές και κάνει όλους εμάς να αναρωτηθούμε τι έχει πάει λάθος με τη δική μας αλλά και τη νεότερη γενιά. 
 
Δείτε το βίντεο με δική σας ευθύνη εδώ
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved