Αυτοί οι διάσημοι άντρες δεν είπαν ποτέ όχι στη μανούλα

Επιβραβεύτηκαν γι' αυτό και μπορούν να φωτογραφίζονται μαζί χωρίς να φορούν ζακέτα.

Ημέρα της Μητέρας σήμερα και υπάρχει και μία συμπαντική αλήθεια. Όποιος και αν είσαι, ό,τι και αν έχεις ή δεν έχεις καταφέρει, το σίγουρο είναι ότι σε έφερε μία γυναίκα στον κόσμο. Είναι δίπλα σου και θα είναι δίπλα σου ό,τι και αν συμβεί, με φυσική παρουσία ή όχι. Οι μανάδες γεννήθηκαν από αυτό το σύμπαν για να σταθούν στο πλάι των παιδιών τους, είτε είναι οι σημαντικότεροι, είτε οι πιο ασήμαντοι στη Γη – και αυτό με κάποιες εξαιρέσεις.

 

Εδώ όμως δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Πάρε για παράδειγμα τα παρακάτω διάσημα παλικάρια. Πολύ πιθανόν όταν ξεκινούσαν τα βήματά τους στο χώρο που τους ανέδειξε, να μην περίμεναν πως θα δουν δόξα και χρήμα. Όμως την είδαν. Και σαν σωστά παλικάρια, σαν αυτά που θα αγαπούσε η μέση Ελληνιδα μάνα και θα καμάρωνε στις φίλες και τις γειτόνισσες από τα μπαλκόνια της γειτονιάς, δεν ξέχασαν τη μητέρα τους. Κόκκινα χαλιά, πρεμιέρες, βραβεύσεις και πόσα ακόμα, βρέθηκε και χώρος για την μανούλα. Ο κόσμος ενδεχομένως να τους έλεγε μαμάκηδες αλλά αυτοί δεν είναι τίποτε χάπατα. Ξέρουν πως ένας από τους λόγους που βρίσκονται σήμερα εκεί που βρίσκονται, ήταν επειδή η συγκεκριμένη γυναίκα κινούσε τα νήματα.

 

Αυτοί εδώ οι διάσημοι άντρες λοιπόν, μας γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά. Για να μπορέσουμε αύριο και εμείς να φέρνουμε τη μάνα μας δεξιά και αριστερά χωρίς να κινδυνεύουμε να μας χαρακτηρίσουν. Και ναι, αν χρειαστεί θα στρώσουμε και κόκκινο χαλί. Δες τις φωτογραφίες και μάθε για εκείνες τις μικρές ιστορίες που ενδεχομένως να μην ήξερες ανάμεσα σε εκείνους και τις μανάδες τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved