Κορονοϊός: Γιατί σε αυτές τις χώρες υπάρχει απαίτηση να τρώνε περισσότερο κρέας;

Μέχρι και οι Αρχές πιέζουν τους πολίτες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στην αρχή της καραντίνας όλοι φοβήθηκαν πως οι τροφές στα σούπερ μάρκετ θα γίνουν είδος πολυτελείας, ωστόσο όπως απεδείχθη τα πάντα λειτούργησαν κανονικά και ο κόσμος είχε πρόσβαση στα περισσότερα προϊόντα.

 

Οι παραγωγοί τροφίμων ειδικά βρέθηκαν από το ναδίρ στο ζενίθ καθώς οι αρχικές τους καταστροφικές προβλέψεις έκαναν στροφή 180 μοιρών, με πολλούς καταναλωτές όχι μόνο να προμηθεύονται τροφές για άμεσα κατανάλωση αλλά και για να τα αποθηκεύουν στο σπίτι τους.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ορισμένα φαγητά για τα οποία γίνεται έκκληση από τις Αρχές προς τους κατοίκους να τα καταναλώσουν. Και αυτά τα φαγητά είναι τα εξής:

 

Συγκεκριμένα στο Βέλγιο υπάρχει μεγάλο απόθεμα πατάτας, το ίδιο συνέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο με το κρέας καθώς τα πιο ακριβά κομμάτια συνήθως διατίθενται στα ακριβά εστιατόρια τα οποία τελικά δεν δούλεψαν.

Στην Γαλλία από την άλλη, οι Αρχές συνιστούν στους πολίτες να αγοράζουν περισσότερο τυρί, καθώς οι πωλήσεις παραδοσιακών τυριών έχουν υποχωρήσει περισσότερο από 60% κατά την διάρκεια της πανδημίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved