Ο Nicolas Cage είναι ο ιδανικός Tiger King

Για κάποιους ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Εμείς στηρίζουμε απόλυτα αυτή την απόφαση.

Το έχουμε γράψει ξανά. Ο Nicolas Cage είναι ένας καλτ μύθος, από αυτούς που πολλοί προσπαθούν να χτίσουν αλλά δεν το καταφέρνουν. Τουλάχιστον όχι στον βαθμό που θα ήθελαν. Η μεγάλη διαφορά του Cage με τους υπόλοιπους είναι πως εκείνος δεν προσπάθησε καθόλου. Πέρασε στην αιωνιότητα απευθείας και δικαίως μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι ο πιο καλός κακός ηθοποιός που πέρασε ποτέ από το Hollywood.

Οι 7 ταινίες του Nicolas Cage που θέλω να ξεχάσω

Και επειδή επιζητά πάντα την εξέλιξη και την βελτίωση, αποφάσισε να γίνει ο νέος Tiger King, εκείνος που θα ενσαρκώσει τον Joe Exotic. Ναι, είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει άψογα και δίχως να κουραστεί. Η τηλεοπτική σειρά θα βασίζεται στο Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild, ένα ομότιτλο άρθρο, εξηγώντας λογικά καλύτερα τα όσα είδαμε στη σειρά που έκανε τον πλανήτη να κάτσει με τις ώρες μπροστά από μία οθόνη.

Την είδηση αυτή την έκανε γνωστή το Variety και από τότε, δικαιολογημένα, επικρατεί ένα χάος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά και θα θέλαμε να δούμε τον Nicolas Cage στον ρόλο του Joe Exotic. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα επεισόδια θα είναι 8 αν και εμείς θα θέλαμε να είναι περισσότερα.

Αν θες να καταλάβεις ποιος είναι ο Joe Exotic, καλύτερα να δεις το παρακάτω βίντεο:

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved