Μόνο εμείς νιώθουμε περίεργα με το Space Jam: A New Legacy;

Από τον Jordan στον LeBron James. Το νέο Space Jam έχει πια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Tα τελευταία χρόνια βλέπουμε από το Hollywood μια επικίνδυνη στροφή στη νοσταλγία, αφού τα remakes ή οι ταινίες που βασίζονται σε παλαιότερα, ήδη επιτυχημένα project, διαδέχονται η μία την άλλη. Οι προσπάθειες αυτές κρίνονται - τις περισσότερες φορές τουλάχιστον- από μέτριες μέχρι κακές. Σε λίγους μήνες θα δούμε στους κινηματογράφους μία ακόμη υπερπαραγωγή που «πατάει» πάνω σε μία παλαιότερη αλλά η αλήθεια είναι πως έχουμε τις αμφιβολίες μας.

 

Από τον μέγα Michael Jordan που χορταίνουμε αυτές τις μέρες μέσα από το The Last Dance, θα περάσουμε στον «Βασιλιά» LeBron James και το δικό του Space Jam, με τον τίτλο New Legacy. Σύμφωνα με τον ίδιο τον James, θα δούμε εκείνον και τα Looney Tunes το 2021.

Το αρχικό Space Jam με τον Michael Jordan ήταν μία οικογενειακή ταινία που μέσα στα χρόνια απέκτησε μια cult ταμπέλα. Μην ξεχνάτε, έχουν περάσει 25 ολόκληρα χρόνια από τότε. Ο σκηνοθέτης του πρώτου φιλμ, Joe Pytka, σε παλαιότερες δηλώσεις του, είχε προειδοποιήσει τους συντελεστές της νέας προσπάθειας να μην μπουν στην διαδικασία να γυρίσουν μία τέτοια ταινία.

«Μην το κάνετε. Είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Ο Michael Jordan ήταν ο μεγαλύτερος αστέρας του κόσμου». Παρά τις ενστάσεις του Pytka, το Space Jam: A New Legacy θα κάνει την πρεμιέρα του στις 16 Ιουλίου του 2021. Την ταινία σκηνοθετεί ο Malcolm D. Lee και όσον αφορά το σενάριο, τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Αναμένουμε αν και νιώθουμε λίγο περίεργα με όλο αυτό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved