Το «Βουνό» έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ

Ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο επιβεβαίωσε τον τίτλο του.

Είναι από τα άτομα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Δεν μιλάμε για το εκκεντρικό του ντύσιμο ή για τις εξαιρετικές του υποκριτικές ικανότητες. Άλλωστε δεν τον έχουμε δει ακόμα να παίζει κάποιο ρόλο που θα τις αναδείξει. Ο Hafthor Bjornsson ή αλλιώς το «Βουνό», μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά όταν έκανε την εμφάνισή του στο Game of Thrones.

Αν για κάτι είναι γνωστός, είναι για την τεράστια μυϊκή του δύναμη και το τρομακτικό του παρουσιαστικό. Με μία απλή έρευνα στο διαδίκτυο, μπορεί ο καθένας να καταλάβει το λόγο. Το τελευταίο του επίτευγμα είναι αυτό και όπως φαίνεται, δύσκολα θα το ξεπεράσει κάποιος σύντομα:

 

O Gregor The Mountain Clegane σηκώνει βάρη, τόσο απλά και όχι μόνο το πράττει αυτό με σχετική ευκολία, αλλά μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ αφού κατάφερε να σηκώσει 501 κιλά. Δεν κέρδισε τυχαία τον τίτλο του πιο δυνατού ανθρώπου στον πλανήτη μας το 2018. «Πιστεύω πως θα μπορούσα να κάνω περισσότερα, αλλά ποιο είναι το νόημα;» θα δηλώσει λίγο αργότερα και εμείς στεκόμαστε θλιμμένοι μπροστά από το ψυγείο μας προσπαθώντας να ανοίξουμε το βαζάκι με τις πίκλες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved