Η ταινία του Tarantino που -δυστυχώς- δεν είδαμε ποτέ

Όλοι θα θέλαμε να δούμε μαζί τους αδελφούς Vega.

Ο τρόπος που σκέφτεται ο Tarantino είναι περίπλοκος. Όταν όμως βάλει κάτω τις σκέψεις του, αυτές αποκτούν νόημα και συνοχή. Αυτό τουλάχιστον αισθάνθηκε ο ηθοποιός Michael Madsen όταν ο σκηνοθέτης του αποκάλυψε τα πλάνα του για μία ταινία που θα αφορούσε εκείνον και τον John Travolta.

Όταν ο Pierce Brosnan τα έπινε με τον Quentin Tarantino

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Madsen και ο Travolta είναι αδέλφια. Όχι στην πραγματικότητα, αλλά στο σύμπαν του Tarantino. Ο πρώτος εμφανίστηκε στο Reservoir Dogs και ο δεύτερος στο Pulp Fiction και αν είσαι από αυτούς που παρατηρούν κάθε λέξη, θα το κατάλαβες.

 

«Υποτίθεται πως θα ήμασταν στο Amsterdam. Η ταινία ξεκινούσε με εμάς τους δύο μετά την αποφυλάκισή μας σε διαφορετικές πολιτείες. Ύστερα θα ανοίγαμε ένα κλαμπ στο Άμστερνταμ», θα πει και ο Madsen στο Hollywood Reporter.

Kill Bill: 13 αιματοβαμμένες φωτογραφίες από τα παρασκήνια

Τα χρόνια πέρασαν και τελικά δεν είδαμε το φιλμ με την ιστορία των αδελφών Vega. Ο Tarantinp όμως είχε μία ακόμη ιδέα για να ξεπεράσει τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό τους. Eίχε σκοπό να γυρίσει μία ταινία με τα δίδυμα αδέλφια των Vic και Vincent. «Ήταν περίπλοκο αλλά όταν αρχίσαμε να συζητάμε, όλα έγιναν εύκολα». Δυστυχώς ούτε αυτό έγινε. Όχι ακόμα τουλάχιστον…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved