Ο Arthur Shelby θέλει να μείνεις σπίτι σου

Ο ζόρικος των Peaky Blinders τα είπε σωστά χωρίς πολλές βρισιές.

Δε θέλαμε και πολύ για να φανταστούμε ότι στο σπίτι ενός πραγματικού Peaky Blinder η καραντίνα θα είχε άλλη υπόσταση. Ειδικά όταν αυτός είναι ο μεγάλος αδερφός της οικογένειας. Το δεξί χέρι του Tommy. Ο Αντιπρόεδρος της Shelby Company Limited. Ο ένας και μοναδικός Arthur W Shelby Jr.

Ο Arthur aka Paul Anderson που ήταν full on character στο πρόσφατο βίντεο του λογαριασμού της σειράς είπε να δείξει σε όλους τους Blinders του κόσμου τι κάνει μέσα στην καραντίνα. Όχι, αυτό δεν είναι να συνεχίσει το legacy της οικογένειας με τις τουλάχιστον αμφιβόλου δουλειές τους, αλλά να ασχοληθεί με τη διακόσμηση.  

 

 

«Όταν είμαι σε καραντίνα, μου αρέσει το πηγαίνω πιο χαλαρά. Μ’ αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου. Μου αρέσει να διακοσμώ. Όπως βλέπετε διακοσμώ το σπίτι μου. Ναι, όχι εύκολο. Αλλά, κρατάω τον εαυτό μου απασχολημένο που είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Απλώς θέλω να πω σε όλους εκεί έξω 'μείνετε ασφαλείς, φροντίστε τον εαυτό σας, κάντε το σωστό, μην πάτε πουθενά'»

Και πάνω εκεί που προσπαθούσαμε να αφομοιώσουμε τη λιγότερο ζόρικη, νεοαφιχθείσα ασχολία του, ξαφνικά, είπε κάτι που ίσως και να μας έκανε να πατήσουμε το 4 και να μεταβούμε κατά Birmingham μεριά: ότι αποφάσισε να μην ξαναβρίσει -αν και κάτι του ξέφυγε. Εμείς εδώ είμαστε να τον στηρίξουμε, αλλά ο προβληματισμός μας είναι άλλος. Ένας κόσμος στον οποίο ο Arthur Shelby δε θα βρίζει, τι είδους κόσμος θα είναι;

Ποιος ξέρει. Ίσως, τελικά, η γκρίνια της Linda να έπιασε τόπο.

peaky blinders flirting GIF by BBC

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved