Όταν ο Pierce Brosnan τα έπινε παρέα με τον Quentin Tarantino

Και είχαν καλό λόγο που έγιναν χάλια εκείνο το απόγευμα.

Για πάρα πολύ κόσμο, ο Pierce Brosnan ήταν ένας από τους καλύτερους James Bond – αν όχι ο καλύτερος. Ήταν η επιλογή της παραγωγής όταν αρνήθηκε να πάρει τον ρόλο ο Liam Neeson (γιατί ναι, σε αυτόν είχε γίνει αρχικά η πρόταση) και κανείς δεν περίμενε την κορυφαία επιτυχία του GoldenEye που επηρέασε τις ταινίες του Bond σε πάρα πολλά στοιχεία. Χώρια του ότι ο Timothy Dalton δεν υπήρξε ιδιαίτερα στο κοινό.

 

 

Όταν η αγγλική έκδοση του Esquire φιλοξένησε τον Brosnan σε μία εκπομπή για το GoldenEye, εκείνος μοιράστηκε με το κοινό την φορά εκείνη που γνώρισε τον Quentin Tarantino για μία ταινία James Bond. Ο ηθοποιός ανέφερε πως περίμενε στο φουαγιέ του Four Seasons να τελειώσει ο σκηνοθέτης από μία συνέντευξη τύπου που έδινε για το Kill Bill και ότι είχε ήδη τελειώσει 2 martini κεράσματα που του είχαν έρθει περιμένοντας τον. «Όταν τελικά εμφανίστηκε, χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι λέγοντας μου πως ήμουν ο καλύτερος Bond και πόσο πολύ ήθελε να κάνει μία ταινία με τον 007».

Το αποτέλεσμα είναι πως και οι δύο τους τα ήπιαν άσχημα. Και παρότι η ταινία James Bond δεν έγινε ποτέ, είμαστε βέβαιοι πως ένα ποτό με τον Tarantino ήταν ξεκάθαρα πιο ξεχωριστή και προσωπική εμπειρία από μία ταινία μαζί του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved