O Tom Hardy αποκάλυψε πόσο περίεργη είναι μια μάχη της Marvel χωρίς ειδικά εφέ

Ανέβασε στο Instagram την τελική μάχη από το «Venom» και δεν μπορούμε να πούμε ότι ενθουσιαστήκαμε.

Μπορεί να μην ήταν η ταινία που περιμέναμε, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει πως το «Venom» δεν αποτέλεσε μια ευχάριστη περιπέτεια. Εκεί όπου ο Tom Hardy υποδύθηκε τον Eddie Brock και στη συνέχεια μεταμορφώθηκε στον πιο γνωστό αλλά ταυτόχρονα συμπαθή αντίπαλο του Spider-Man.

Ο Venom τελικά μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη τον Οκτώβριο του 2018 και παρότι δεν ήταν τόσο σκοτεινό όσο το ήθελαν οι φανατικοί οπαδοί της Marvel, έβαλε τα θεμέλια για ένα εξαιρετικό σίκουελ το οποίο αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ήδη κυκλοφορούν βίντεο από τα γυρίσματα με τον Hardy να τα βάζει με τον Woody Harrelson (Carnage) και δεν βλέπουμε την ώρα για την πρεμιέρα:

 

Καθώς οι μέρες λόγω κορονοϊού έχουν βάλει φραγή στα γυρίσματα του «Venom 2» ο πρωταγωνιστής της ταινίας, αποφάσισε να μας δείξει πόσο δύσκολη είναι η δουλειά ενός ηθοποιού της Marvel, όταν πρόκειται για τις σκηνές ξύλου.

Ιδιαίτερα στην περίπτωση της μάχης των Venom και Riot, όπου τόσο ο Hardy όσο και o Riz Ahmed, έχουν πάρει κανονικά τη μορφή των symbiotes τους, το γύρισμα δίχως CGI και ειδικά εφέ είναι πραγματικά ένα δράμα να το παρακολουθείς.

Δείτε τι ανέβασε ο Hardy στο προσωπικό προφίλ του στο Instagram:

 

Παρόλα αυτά η μάχη μεταξύ των δύο ήταν εντυπωσιακή με την μοναδική χρήση των CGI. Μπορεί να μην είχε κάποια δραματική κατάληξη αλλά σίγουρα το να βλέπεις δύο symbiotes να πλακώνονται στο ξύλο έχει κάποιο πρεστίζ.

Αν δεν θυμάσαι την μάχη τους, στη θυμίζουμε στο παρακάτω βίντεο:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved