Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την εικόνα του Michael Jordan

Αν και ο ίδιος έχει τις αμφιβολίες του. 

«Το να κερδίζεις έχει ένα τίμημα. Και οι ηγετικές ικανότητες έχουν ένα τίμημα. Τράβηξα μαζί μου ανθρώπους που δεν ήθελαν. Προκάλεσα ανθρώπους που δεν ήθελαν». Αυτά και άλλα πολλά λόγια πρόκειται να δούμε στο ντοκιμαντέρ του ESPN για τον Michael Jordan. Χωρισμένο σε 10 μέρη, θα δούμε τον αθλητή που όρισε το μπάσκετ, στις καλύτερες αλλά και στις χειρότερες στιγμές του.

 

Πριν την επίσημη πρεμιέρα, ο ίδιος θέλησε να μας προετοιμάσει, λέγοντας πως πολλοί θα αλλάξουν την άποψή τους για εκείνον. «Όταν ο κόσμος δει όλο το υλικό, δεν είμαι σίγουρος πως θα καταλάβουν το λόγο που είχα τόση ένταση, γιατί έκανα αυτά που έκανα, γιατί είπα αυτά που είπα».

Σε πολλές περιπτώσεις ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών συμπεριφέρεται ως τύραννος αλλά όπως τονίζει, αυτή η απίθανη επιθυμία για τη νίκη, είναι ένα μέρος του εαυτού του.

Michael Jordan: Ο άνθρωπος που μπορούσε να πετάξει

Tο πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στις 19 Απριλίου από το ESPN. Πλέον έχεις και την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις στο Netflix©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved