O Chris Hemsworth δεν περνάει καθόλου άσχημα στην καραντίνα

Το βασίλειο του Asgard νιώθει κάπως μειονεκτικά.

Στο Byron Bay της Αυστραλίας υπάρχει μία έπαυλη διαφορετική από τις άλλες. Για την ακρίβεια, είναι σίγουρο πως καμία άλλη στον κόσμο μας δεν της μοιάζει. Ούτε φυσικά και στο Asgard υπάρχει κάποια που να πλησιάζει έστω και λίγο την μεγαλοπρέπειά της. Ιδιοκτήτης της είναι ο Chris Hemsworth και σίγουρα εκεί περνάει καλύτερα από όλους μας την περίοδο της καραντίνας του.

O Chris Hemsworth θέλει να σε κάνει fit

Από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, βλέπουμε πως ο αγαπημένος μας ηθοποιός έχει χτίσει το δικό του βασίλειο το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά που δημιουργεί με ειδικά εφέ το στούντιο παραγωγής της η Marvel. Ίσως συμβαίνει το αντίθετο. Στη θέση της και εμείς θα ζηλεύαμε.

Δες τις φωτογραφίες:

Πριν το σπίτι των ονείρων μας ολοκληρωθεί, έμοιαζε περισσότερο με εργοστάσιο ή κάποια μυστική στρατιωτική βάση. Τώρα, στην τελική της μορφή η έπαυλη, μοιάζει με ένα βασίλειο στη μέση του πουθενά και μέσα σε αυτό, υπάρχουν τα πάντα. Πόσα χρήματα χρειάστηκαν για να γίνει πραγματικότητα; 20 εκατομμύρια. Απόλυτα λογικό.

Στο εσωτερικό της έπαυλης ο Hemsworth μπορεί να κινείται με άνεση μέσα στα 6 δωμάτια, στο προσωπικό του γυμναστήριο, στο spa, στην αίθουσα προβολής ταινιών, στο game room και στην πισίνα που βρίσκεται στην οροφή. Thor ίσως αισθάνεται ντροπιασμένος αυτή τη στιγμή.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved