Ο Samuel L. Jackson βρίζει για καλό σκοπό και γίνεται viral

Σου λέει να κάτσεις σπίτι χρησιμοποιώντας μία από τις αγαπημένες του λέξεις. Ναι, ξεκινάει από ‘F’.

Πριν μερικά χρόνια, οι Adam Mansbach και Ricardo Cortes κυκλοφόρησαν ένα παιδικό βιβλίο για ενήλικους. Ως γνωστόν, οι περισσότεροι παραμένουν παιδιά ακόμα και μετά την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων. Οι δυο τους φαίνεται να το γνωρίζουν καλά και γι’ αυτό έγραψαν το Go the F**k to Sleep το οποίο μάλιστα κυκλοφόρησε στο Youtube με τη φωνή του Samuel L. Jackson.

O αγαπημένος μας ηθοποιός, γνωστός για το μεγάλο και πλούσιο λεξιλόγιό του, επέλεξε να μας υπενθυμίσει αυτό το μικρό έπος διαβάζοντας για μερικά λεπτά από το sequel, Stay the F**k at Home, στην εκπομπή του Jimmy Kimmel. Για να το κάνει αυτό, χρειάστηκε τη βοήθεια της τεχνολογίας, αφού το έπραξε από το σπίτι του και την ειδική αίθουσα που διαθέτει για την προβολή ταινιών.

Τα 10 remakes που ξεπέρασαν τα original films

«Τις προάλλες μου τηλεφώνησε ο Adam Mansbach και μιλήσαμε για το πώς θα θυμίσουμε ξανά στον κόσμο το social distancing. Έτσι, έγραψε ένα ποίημα. Το διάβασα και έτσι θα θέλαμε να σας το παρουσιάσουμε δημόσια αυτή τη στιγμή».

Πριν το ακούσεις δια στόματος Samuel L. Jackson, οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε για την ‘F word’ που χρησιμοποιεί. Βέβαια, αν έχεις παρακολουθήσει τις ταινίες του Quentin Tarantino, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Η απαγγελία ξεκινάει στο 6:09 του βίντεο.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved