Το είδαμε και αυτό: Ντύθηκε σκύλος για να γλιτώσει την καραντίνα

Πολύ δημιουργικό το μυαλό κάποιων ανθρώπων τελικά.

Είναι δεδομένο ότι η καραντίνα και τα αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας έχουν παρθεί προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιβίωση του κόσμου αλλά και την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Ειδικότερα σε χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, αυτή η κατάσταση κρίνεται αναγκαία αυτόν τον καιρό, όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες. 

 

Παρόλα αυτά η καραντίνα και ο εγκλεισμός εντός των 4 τειχών του σπιτού μας, έχει και την μαγική ιδιότητα να μας προκαλέσει τρέλα. Επομένως δεν είναι λίγοι εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι αποφάσισαν πως πρέπει να δώσουν όλο τους το είναι προκειμένου να απολαύσουν ελάχιστα λεπτά ελευθερίας.

Όπως για παράδειγμα ο παρακάτω τύπος.

 

H συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στην ισπανική πόλη Τολέδο όπου ο τυπάς μη αντέχοντας άλλο τον εγκλεισμό, μεταμφιέστηκε σε σκύλο και βγήκε τον  περίπατό του.

Κάποιοι τον κατάλαβαν και ανέβασαν τη φωτογραφία αυτού του… περίεργου τετράποδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Όσο αστείο και αν είναι το στιγμιότυπο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και στην Ισπανία βιώνουν μια κόλαση λόγω κορονοϊού.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved