Σε άλλα νέα το «Bad Boys For Life» έπιασε πρωτιά στο Box Office

Λόγω κορονοϊού βέβαια, αλλά κουβέντα να κάνουμε.

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά και τη γενικότερη εξέλιξή μας. Ο κινηματογράφος ιδιαίτερα που βλέπει εδώ και αρκετά χρόνια την πλάτη των τηλεοπτικών σειρών, αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα λόγω των κλειστών αιθουσών και των πολλών παραγωγών που έμειναν στη μέση ή που προορίζονταν για προβολή.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα έργα που πήραν παράταση λόγω κορονοϊού:

 

Κάπως έτσι λοιπόν αυτή τη στιγμή μέσα στο πολύπαθο 2020, αν και πρόωρα, έχουμε νικητή στο αμερικάνικο Box Office και αυτό το όνομα αυτού προκαλεί έκπληξη. Όχι ότι δεν περίμενε κανείς να είναι ψηλά σε εισπράξεις καθότι φέρει πίσω του μεγάλη ιστορία, ωστόσο κανείς δεν περίμενε να είναι στην κορυφή.

Και το έργο αυτό είναι το Bad Boys For Life.

 

Το τρίτο κομμάτι της ιστορίας των Κακών Παιδιών, Will Smith και Martin Lawrence ήρθε πριν λίγους μήνες, συνέχισαν την τρέλα τους 15 χρόνια μετά τη δεύτερη περιπέτειά τους, χωρίς μάλιστα να αλλάξουν το ύφος των περασμένων δύο ταινιών και όπως ήταν λογικό άνοιξε την όρεξη στους λάτρεις του franchise μέχρι και για τέταρτη ταινία.

Όσο για το Box Office, οι εισπράξεις της ανέρχονται στα 425.5 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 388 εκατομμύρια ευρώ) κερδίζοντας για την ώρα τον τίτλο της πιο κερδοφόρας ταινίας του 2020. Το αν θα καταφέρει να κρατήσει αυτή τη θέση είναι κομματάκι δύσκολο, ειδικά όταν ακολουθούν James Bond και ταινίες της Marvel, ωστόσο ακόμα και έτσι δικαιολογεί τον ντόρο που στήθηκε γύρω από την επαναφορά του διάσημου franchise μετά από τόσα χρόνια.

Μια απόδειξη ότι το ρετρό μετράει, όσο χρόνια και αν περάσουν. Ακολουθεί στο παρακάτω άλμπουμ το Top 5 του Box Office για το 2020 μέχρι στιγμής:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved