Ο Kratos επιστρέφει στα κόμιξ της Dark Horse

Το God of War: Fallen God θα σε κάνει να θυμηθείς γιατί αγάπησες τόσο τα παιχνίδια. 

Διαβάσαμε την είδηση στο Unboxholics και χαρήκαμε ιδιαίτερα με αυτή την πορεία ενός από τους διασημότερους ήρωες video games. 

Λίγες σειρές βιντεοπαιχνιδιών καθήλωσαν τους παίκτες όπως η σειρά God of War της Santa Monica. Αυτό οδήγησε την γνωστή comic εταιρία Dark Horse που έχει εκδώσει αρκετές φορές περιεχόμενο για δημοφιλή video games, να ασχοληθεί ξανά με τον Kratos. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά την τιμητική του είχε το God of War: Fallen God, το οποίο επιστρέφει τους παίκτες πίσω στο κόσμο του παιχνιδιού μέσω μιας ανείπωτης ιστορίας που λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του God of War 3 και πριν το God of War του 2018.

Το God of War: Fallen God βρίσκει τον Kratos να προσπαθεί να δραπετεύσει από το αιματηρό παρελθόν του, ταξιδεύοντας στην έρημο, πιστεύοντας έτσι πως θα ελευθερωθεί επιτέλους από τα δεσμά που τον τυραννούν. Ωστόσο, η ενοχή και η οργή που νιώθει δεν είναι εύκολο να σβήσουν μέσα του. Ο Kratos θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πιο ανυπέρβλητο εχθρό, τον εαυτό του.  

Μπορείς να ρίξεις μία πρώτη ματιά στο νέο graphic novel που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο εδώ.©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved