Έρευνα: Οι πιο σέξι χορευτικές κινήσεις σύμφωνα με την επιστήμη

Και δεν μοιάζουν με αυτές που κάνεις όταν είσαι μεθυσμένος.

Μερικοί επιστήμονες στην Αγγλία θεώρησαν σωστό να δώσουν στον απλό κόσμο μερικές συμβουλές για το πώς πρέπει εκείνος να κουνάει το κορμί του όταν χορεύει. Η επιστήμη, με λίγα λόγια, μας δίνει την απάντηση που όλοι ψάχναμε σε ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα. Ποιος δεν έχει νιώσει άβολα όταν οι κινήσεις του δεν συγχρονίζονται με τον ρυθμό της μουσικής; Ποιος δεν έχει κοκκινίσει από ντροπή όταν στην προσπάθειά του να κατακτήσει την κοπέλα στο μπαρ με τις χορευτικές του ικανότητες, το μόνο που κατάφερε, ήταν να την κάνει να γελάσει;

 

 

Έτσι, μία μερίδα ψυχολόγων, έπειτα από ώρες δουλειάς, έρευνας και χορού, κατέληξαν στις πιο σέξι κινήσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη στιγμή που από τα ηχεία ακούγεται το Staying Alive από τους ξακουστούς Bee Gees. Οι φωτογραφίες που θα βρεις παρακάτω αφορούν τις γυναίκες που έλαβαν μέρος στην εξοντωτική αυτή έρευνα:

 

 

Οι ιδρωμένοι ψυχολόγοι από το Ηνωμένο Βασίλειο χρειάστηκαν τη βοήθεια 39 γυναικών και ένα τραγούδι του Robbie Williams (και όχι των Bee Gees) για να βγάλουν το τελικό πόρισμά τους. Όλες οι φιγούρες τους καταγράφηκαν με την τεχνολογία motion capture και ύστερα, με τη συμβολή ενός avatar, εκείνες έδωσαν την απάντηση που ψάχναμε από τη δημιουργία του κόσμου.

Έρευνα: Αν πίνεις ουίσκι ή τζιν νιώθεις πιο σέξι

Σύμφωνα λοιπόν με τις δύο έρευνες, μία για τις γυναίκες και μία για τους άντρες, οι ψυχολόγοι κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα: Οι γυναίκες είναι καλύτερο να δίνουν περισσότερη έμφαση στους γοφούς τους και στα χέρια τους ενώ οι άντρες στο πάνω μέρος του σώματός τους.

Παρά τις επισημάνσεις και την καθοδήγηση, για εμάς, ο Vincent Vega (John Travolta) που δεν υπάκουσε σε κανέναν κανόνα, χόρεψε καταπληκτικά.

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved