Ένας ιδιοκτήτης μπαρ έχασε 9 κιλά πίνοντας μόνο μπίρα
355 SHARES

Μια διαφορετική νηστεία χωρίς καθόλου φαγητό επέλεξε να ακολουθήσει ένας άντρας από το Σικάγο.

Μέχρι στιγμής, η διαφορετική και κάπως παράτολμη νηστεία που ακολουθεί ο Pat Berger, δείχνει να έχει αποτελέσματα. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ Paddy Long’s έχει σταματήσει να τρώει φαγητό και ζει πίνοντας μπίρες. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως δεν είναι ένας φοιτητής που εργάζεται παράλληλα στο μπαρ που του αγόρασαν κάποτε οι γονείς του. Είναι ένας ώριμος άντρας με πλήρη συνείδηση των επιλογών του.

 

 

Για να μπορέσει να ολοκληρώσει σώος αυτή τη γεμάτη βύνη αποστολή του, μαζί με τις μπίρες, πίνει καφέ, τσάι χωρίς ζάχαρη και πολλές, πολλές βιταμίνες. Οι μπίρες, φυσικά, δεν είναι ίδιες μεταξύ τους αφού επιλέγει ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές ποικιλίες. Ο μαγικός αριθμός του είναι το 4, τόσες πίνει δηλαδή καθημερινά και με αυτό τον τρόπο κατάφερε να χάσει 9 κιλά σε 18 ημέρες.

Το αλκοόλ σε βοηθάει να μιλήσεις μια ξένη γλώσσα πιο εύκολα

Ο Pat Berger, όπως γράφει στη σελίδα του, ακολουθεί τα βήματα των Βαυαρών μοναχών του 17ου αιώνα, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της νηστείας τους έπιναν μόνο νερό και μπίρα. Όπως αναφέρει το Chicago Magazine, ο Pat συμβουλεύτηκε αρκετούς γιατρούς πριν ξεκινήσει την ιδιαίτερη αποστολή του και όλοι, του τόνισαν τη σημαντικότητα των βιταμινών του.

Το ταξίδι του συνεχίζεται και εμείς τον στηρίζουμε. Στην υγεία σου, Pat.355 SHARES