Tο πρώτο virtual μοντέλο στο νέο εξώφυλλο της Vogue είναι γεγονός

Αυτό μας προβληματίζει λίγο. Έχει άραγε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση;

Για άλλη μια φορά, η ιταλική έκδοση της VOGUE μας προκαλεί με τα εξώφυλλά της και μας βάζει σε βαθύτερες σκέψεις.

Σε λίγο καιρό μάλλον δεν θα χρειάζονται καν αληθινά μοντέλα να ποζάρουν. Αυτό ίσως καλό αλλά ίσως και όχι.

Καθώς το τεύχος Μαρτίου είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, οι δρόμοι του Μιλάνου είναι άδειοι. Ένας μεταδοτικός ιός διαδόθηκε μέσα σε λίγες ώρες και ανάγκασε να κλείσουν μουσεία, μπαρ, σχολεία και γραφεία.

Για άγνωστο ακόμα χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι θα πρέπει να αποφεύγουν τις κοινωνικές επαφές, όσο είναι δυνατόν, και να μείνουν σπίτι.

Μέσα σε όλη αυτή την παράδοξη ιστορία, η πραγματικότητα, για άλλη μια φορά, συμβαδίζει με την ιδέα που έγινε πηγή έμπνευσης για αυτό το τεύχος,” αναφέρει ο Emanuele Farneti, Editor-in-Chief της VOGUE Italia, στον λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram.

Στο τεύχος Μαρτίου, το φωτογραφικό δίδυμο Mert & Marcus παρουσιάζει με αληθοφανή τρόπο ψηφιακά μοντέλα για το editorial του περιοδικού.

Πώς το rock and roll άλλαξε την ιστορία της ανδρικής μόδας.

 

Όμως, αυτό που βλέπουμε δεν είναι πάντα η αλήθεια, επομένως “don’t judge a girl by her cover” όπως είναι και ο τίτλος του τεύχους.

Η θεματολογία του τεύχους επικεντρώνεται σε κορίτσια που δεν υπάρχουν, τουλάχιστον στην πραγματικότητα. Όλα μπορούν να διαστρεβλωθούν με τη χρήση της τεχνολογίας σε σημείο να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα ψηφιακά φαντάσματα από τα όντα που διαθέτουν ζωή.

Βέβαια, υπήρξαν και οι αντιδράσεις για το καινούριο εξώφυλλο της ιταλικής VOGUE αφού για άλλη μια φορά οι αναγνώστες μπερδεύτηκαν με τα μηνύματα που θέλει να περάσει το περιοδικό.

Αλήθεια, εσύ πόσο συχνά κρίνεις κάποιον μόνο από την εμφάνισή του;

Άκουσε εδώ το podcast για το τεύχος Μαρτίου και μάθε λεπτομέρειες!

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τις φωτογραφίες από το νέο εξώφυλλο της Vogue:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved