Εξωτικό ταξιδάκι στη φωλιά του King Kong

Το Google Maps σε στέλνει διακοπούλες στο Skull Island, λίγο πριν βγει η ταινία στις αίθουσες.

Ας ξεκινήσουμε με μία παραδοχή: υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που γαργαλάνε το μαλακό υπογάστριο του εγκεφάλου μας. Όχι διότι μας βοηθούν να γίνομαι καλύτεροι άνθρωποι ή έστω να βελτιωθούμε πνευματικά αλλά ακριβώς για το αντίθετο: επειδή δίνουν τροφή στην πυρκαγιά που κατακαίει τον εγκέφαλό μας.

Ας μιλήσουμε για κάψιμο λοιπόν και ας επικεντρωθούμε σε μία θαυμάσια είδηση που έφτασε με το ταχυδρομικό περιστέρι στο λημέρι μας: τώρα μπορείς και εσύ να τσεκάρεις στο Google Maps το Skull Island, τη φωλιά του αγαπημένου γοριλάκου μας, του King Kong.

Να δεις ας πούμε φωτογραφιούλες από γαμήλια ταξιδάκια που κατέληξαν σε ένα όμορφο άγριο κυνηγητό στη ζούγκλα και τοπία που θα χαζέψεις στην ταινία όταν βγει με το καλό σε λίγες μέρες.

Προφανώς πρόκειται για ένα ενδιαφέρον διαφημιστικό κόλπο που σκαρφίστηκαν η Google και η Universal Pictures για να προμοτάρουν ακόμη περισσότερο το blockbuster που ήδη έχει αρχίσει να έχει τρελό hype στο ίντερνετ.

Και τι καλύτερο λοιπόν από το να εκμεταλλευτείς τις άπειρες δυνατότητες που σερβίρει πια το διαδίκτυο για ατελείωτο κάψιμο. Αν θες τώρα να τσεκάρεις κάτι καλαίσθητο και γαμιστερά φτιαγμένο μπορείς να μπεις εδώ και να σερφάρεις το promotional site της ταινίας που λειτουργεί ως ιδανική προσομοίωση για το πως θα ήταν αν πραγματικά συμμετείχες σε μία αποστολή στο Skull Island.

Τέλος, για να σου δώσουμε λίγη ακόμα τροφή για σκέψη κάψιμο δες το παρακάτω βιντεάκι: μια 3D εμπειρία που θα ζήσεις, σε περίπτωση που σε αξιώσει ο Θεός, αν ποτέ επισκεφτείς στα studio παραγωγής της ταινίας στο Αμέρικα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved