Έρευνα: Οι γυναίκες προτιμούν την κοιλίτσα από τους κοιλιακούς

Αυτή η μελέτη επιβεβαιώνει όλες τις προηγούμενες.

Το έχουμε γράψει ξανά και ίσως δεν αποτελεί πια κοινό μυστικό. Πολλές γυναίκες σε θέλουν με κοιλίτσα και όχι με κοιλιακούς. Για το λόγο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραστούμε αυτή τη νέα έρευνα μαζί σου διότι, πολύ απλά, τη βλέπουμε ως μία ακόμη επιβεβαίωση της προηγούμενης. Τι είχαμε γράψει τότε;

Τελικά οι γυναίκες προτιμούν την κοιλίτσα από το six-pack

Αυτή η έρευνα που θα σου παρουσιάσουμε ήταν μια πρωτοβουλία γνωστού γυμναστηρίου που ξεκίνησε από την Αμερική και εξαπλώθηκε ταχύτατα σε πολλά μέρη του κόσμου. Η διαδικασία ξεκίνησε το 2017 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα ως ώρας, είναι με το μέρος όσων έχουν κοιλίτσα ή αλλιώς Dad bod, το σώμα που έχουν δηλαδή αρκετοί μπαμπάδες.

Χάρηκες; Καλά έκανες αν και πρέπει να σε ενημερώσουμε πως αφορά τους Αμερικανούς. Βέβαια, το πώς βλέπει μία γυναίκα έναν άντρα δεν αλλάζει. Οπότε μπορείς να ταυτιστείς ελεύθερα και γιατί όχι, να αγγίξεις περήφανος την κοιλιά σου καθώς πίνεις μια δροσερή μπίρα.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, πάνω από 23 εκατομμύρια άντρες έχουν κοιλίτσα. Τα ίδια νούμερα υπήρχαν και τον προηγούμενο χρόνο με τη μεγάλη διαφορά, ωστόσο, να βρίσκεται στον τρόπο που οι άντρες δέχονται το σώμα τους όπως είναι. Άλλωστε, όπως αναφέρεται, όσοι έχουν Dad bod αποπνέουν sexiness και αυτοπεποίθηση περισσότερο από κάθε άλλη φορά συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Άλλο ένα ενθαρρυντικό αλλά και ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της μελέτης, είναι πως η αποδοχή των αντρών με κοιλίτσα είναι παγκόσμια. Περίπου τέσσερις στους πέντε άντρες θεωρούν πως το Dad bod είναι σημάδι ενός άντρα που έχει αυτοπεποίθηση. Για να στο κάνουμε ακόμα καλύτερο, το ίδιο θεωρούν και το αντίστοιχο ποσοστό των γυναικών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved