The Batman: Κόντρες με μοτοσικλέτα στις φωτογραφίες που διέρρευσαν

Εικόνες από το πλατό του Matt Reeves.

Δεν πάνε παρά λίγες μέρες που ο Batman του Robert Pattinson έκανε την πρώτη εμφάνισή του, καθώς το βίντεο που κυκλοφόρησε μας έδωσε επιτέλος μια εικόνα από τη νέα στολή του ήρωα.

Μετά από λίγες μέρες έσκασαν και οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα τα οποία έλαβαν τόπο στη Σκωτία και συγκεκριμένα στη Νεκρόπολη της Γλασκώβης, που δείχνουν ξεκάθαρα τη στολή αλλά και την όψη του Wayne Manor. Πολύς κόσμος βέβαια προβληματίστηκε από το πώς έδειχνε η μάσκα, με μερικούς να αναρτούν σχόλια όπως «η στολή είναι οκ, τι πρόβλημα υπάρχει με την μάσκα;» ή «λες και την ψώνισαν από το σουπερμάρκετ».

 

Η αλήθεια είναι ότι το προσωπείο του Σκοτεινού Ιππότη είναι λίγο πρόχειρο ενώ ο γιακάς δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει πάνω του, ωστόσο αν ρίξει κανείς μια καλύτερη ματιά θα καταλάβει ότι ο εν λόγω κύριος δεν είναι ο Robert Pattinson αλλά ο κασκαντέρ του, πράγμα που σημαίνει ότι η στολή και η μάσκα είναι έτσι φτιαγμένες προκειμένου να εξυπηρετούν τον «ακροβάτη» στις δύσκολες σκηνές, ενώ η απουσία της μπέρτας δεν πρέπει να μπερδεύει κανέναν καθώς προστίθεται πάντα μέσω του μοντάζ. 

Στη συγκεκριμένη μάλιστα οδηγεί τη νέα Batcycle ενώ ενδέχεται η γυναίκα κασκαντέρ στο πλάι με την δεύτερη μοτοσικλέτα να είναι εκείνη που ντουμπλάρει την Zoë Kravitz στο ρόλο της Catwoman. Ένα πρώτο τεστ για τον Batman του Pattinson όπου θα τα βάλει στην ταινία τόσο με τον Riddler του Paul Dano όσο και με τον Penguin του Collin Farrell.

Δείτε τη σκηνή και πάρτε μια πρώτη γεύση από αυτό που μας ετοιμάζει ο Matt Reeves στο «The Batman» του 2021:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved