The Batman: O Robert Pattinson φοράει για πρώτη φορά τη στολή του

Έχουμε ένα πρώτο δείγμα του Σκοτεινού Ιππότη στο βίντεο που κυκλοφόρησε.

Ίσως είναι η υπερηρωική ταινία που όλοι περιμένουν αυτή τη χρονιά. Με τον Joker του Todd Phillips και του Joaquin Phoenix να κάνει πάταγο, στην DC αποφάσισαν πως η νέα σελίδα του σύμπαντός της θα είναι πιο σκοτεινή και για αυτό και έδωσαν τα κλειδιά του πιο δυνατού χαρτιού τους, δηλαδή του Batman στον σκηνοθέτη Matt Reeves.

Ο δημιουργός της εξαιρετικής τριλογίας του «Πλανήτη των Πιθήκων», το σκέφτηκε λίγο παραπάνω, είδε ότι η πορεία των ταινιών της DC Comics δεν τραβάει –πέραν της Wonder Woman- και όπως όλα δείχνουν η τριλογία που ετοιμάζει για τον Σκοτεινό Ιππότη θα βαδίσει στα χνάρια εκείνης του Christopher Nolan, ρίχνοντας φως σε μια άγνωστη και πιο πρώιμη φάση της ζωής του Bruce Wayne.

 

Πολύς κόσμος αισθάνθηκε περίεργα στο άκουσμα ότι ο Robert Pattinson επρόκειτο να είναι ο νέος διάδοχος του Christian Bale – τον Ben Affleck τον έχουμε ξεχάσει ήδη- ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός, τόσο περισσότερους πόντους άρχισε να κερδίζει στην εκτίμηση του κόσμου, το άλλοτε γλυκόπαιδο του Twillight Saga.

Με την ταινία να αναμένεται στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου του 2021 και το cast να προκαλεί δέος, έσκασε μύτη και το πρώτο βιντεάκι από την ταινία «The Batman» όπου μας φέρνει για πρώτη φορά σε επαφή με τον σούπερ ήρωα που θα δούμε σύντομα στις αίθουσες.

Ακολουθεί λοιπόν μια πρώτη γεύση για την Batsuit του Robert Pattinson η οποία έχει αρκετές ομοιότητες με εκείνη του Christian Bale, ωστόσο σίγουρα έχει αισθητή διαφορά στην μάσκα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved