Better late than sorry: Γιατί το χαμόγελό της μπορεί να γίνει ακόμη πιο λαμπερό αυτή την Παρασκευή!

Ακόμα και αν είσαι της τελευταίας στιγμής, αξίζει να τρέξεις για πάρτη της.

Ένα ακόμη απόγευμα Παρασκευής σε βρίσκει στο γραφείο, να «τρέχεις» πίσω από ανειλημμένες υποχρεώσεις και deadlines, οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα αναβληθούν για την ερχόμενη Δευτέρα. Κάνεις ένα σύντομο «pause», να πάρεις μία ανάσα και εκεί που αμέριμνος σκρολάρεις στην αρχική σου σελίδα, μία συνειδητοποίηση σε «χτυπάει» σαν ηλεκτρικό ρεύμα! Πώς μπόρεσες να το ξεχάσεις; Αυτή δεν είναι μία συνηθισμένη Παρασκευή, μία Παρασκευή σαν όλες τις άλλες, αλλά μία μέρα αφιερωμένη στον έρωτα! Το ημερολόγιο δείχνει 14 Φεβρουαρίου και μπορεί η κοπέλα σου να ισχυρίζεται πως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για εκείνη, όμως εσύ ξέρεις πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ανεκτίμητο από το αυθόρμητο χαμόγελό της, όταν της αποκαλύψεις το δώρο που της ετοίμασες!

Ακριβώς επειδή… it’s better to be late than sorry, μην χάνεις άλλο χρόνο!

Δες τι έκανα εγώ και εμπνεύσου:

 

Αναζήτησε κι εσύ το πλησιέστερο κατάστημα Pandora και ανακάλυψε μέσα από μία «πλούσια» συλλογή κοσμημάτων, εκείνο που συμβολίζει πιο εύστοχα τα συναισθήματά σου για εκείνη!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved