Φαίνεται τελικά πως ο Johnny Depp είναι το θύμα της σωματικής βίας

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται για να βάλει την Amber Heard στη θέση της 

Δεν ξέρουμε αν το θυμόσαστε, αλλά ο γάμος του καρδιοκατακτητή του Hollywood, Johnny Depp, θα έλεγε κανείς πως τελείωσε άδοξα. Εκτός από τον επεισοδιακό χωρισμό του με την Amber Heard, βρέθηκε να κατηγορείται μέχρι και για ξυλοδαρμό και δεν ήταν λίγοι όσοι έτρεξαν να τον υποστηρίξουν – ανάμεσα τους και η πρώην γυναίκα του, Wynona Rider. Το κακό ωστόσο έγινε και η φήμη του Depp αμαυρώθηκε με τον ίδιο να τρέχει ακόμη στα δικαστήρια.

Όπως όμως λέει και το ρητό, ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Η Daily Mail δημοσίευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο από συνεδρία που έκανε το ζευγάρι με σύμβουλο γάμου το 2015. Μέσα σε όλα, ακούγεται και η Heard η οποία παραδέχεται πως έχει πετάξει αντικείμενα κατά την διάρκεια καβγά, έχει χτυπήσει επίσης τον ηθοποιό, ενώ και σε πολλά σημεία του επιτίθεται λεκτικά. Το ηχητικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου και δεν άργησε να δημιουργηθεί το hashtag #JusticeForJohnnyDepp, με τον κόσμο να ζητά από το δικαστήριο να τον αναγνωρίσει ως θύμα λεκτικής και σωματικής βίας.

 

 

Πέρα από το δικαστήριο που επιδίκασε 7 εκατομμύρια δολάρια υπέρ της Heard, ο Depp έχει κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση έπειτα από άρθρο της πρώην συζύγου του στην Washington Post για την ενδοοικογενειακή βία. Ζητάει 50 εκατομμύρια και η απόφαση είναι να βγει μέσα στη χρονιά.

Μέχρι τότε άκου το ηχητικό. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved