Το ημίχρονο του Super Bowl είναι η χαρά της διαφήμισης

Και του χορού θα πει κάποιος, ειδικά μετά την εμφάνιση της Jennifer Lopez και της Shakira. Εδώ οι καλύτερες στιγμές της χθεσινής βραδιάς.

Ο τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ή αλλιώς του Super Bowl, είναι ίσως τα μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ. Η αλήθεια είναι πως, πολλές φορές, το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς οι Αμερικανοί εκτός από καθηλωμένοι στις αναπαυτικές πολυθρόνες τους, τρώνε καλά και πίνουν ακόμα καλύτερα. Με λίγα λόγια είναι μια γιορτή και μια ευκαιρία να βρεθούν μετά από καιρό οι συγγενείς και οι φίλοι μεταξύ τους.

Σε κάθε Super Bowl, λοιπόν, η θεαματικότητα είναι εξωπραγματική και έτσι, εφόσον μιλάμε για την χώρα της υπερβολής, οι διαφημίσεις και το σόου στο ημίχρονο, πρέπει να ακολουθούν την ίδια τακτική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλοι περίμεναν τον τελικό μεταξύ των Kansas City Chiefs και των San Francisco 49ers για να διαφημιστούν. Κέρδισαν οι Chiefs αλλά μικρή σημασία έχει. Η είδηση της χρονιά ήταν πως δεν συμμετείχαν οι Patriots στον τελικό. Τι συμβαίνει όμως με τις διαφημίσεις; Το βίντεο ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις.

 

Και αφού είδες όλα τα τρέιλερ των ταινιών και των τηλεοπτικών σειρών που πρόκειται πολύ σύντομα να κυκλοφορήσουν, ετοιμάσου να δεις και τις καλύτερες διαφημίσεις. Ναι, σε κάποιες από αυτές θα βρεις αυθεντικό αμερικανικό χιούμορ, σε κάποιες άλλες όχι. Σίγουρα, όμως, αξίζει αν δεις τον Bryan Cranston να πρωταγωνιστεί στο δικό του The Shining.

 

Τέλος και γιατί ξέρουμε πως γι’ αυτό ήρθες, σου προσφέρουμε λίγα λεπτά διασκέδασης με την Jennifer Lopez και την Shakira. Κανείς δεν είπε όχι σε αυτό το δίδυμο και σίγουρα δεν θα πεις ούτε εσύ. Όπως και να το δει κανείς, το θέαμα που προσφέρουν οι Αμερικανοί είναι ολοκληρωμένο.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved