The Road To F9: Από το Μαϊάμι στο… σπίτι σου ένα live streaming δρόμος!

Συντονιζόμαστε στο Ratpack.gr και παρακολουθούμε το νέο τρέιλερ για το Fast &Furious: Μαχήτες των Δρόμων 9

Το απόλυτο μαρσάρισμα… Η μηχανή βρυχάται και τα άλογα ετοιμάζονται για την εκκίνηση… «Δολοφονικά» βλέμματα και η απόλυτη συγκέντρωση, πριν το πόδι τερματίσει το γκάζι. Αν είσαι από αυτούς που ανυπομονούν να ζήσουν μια νέα εμπειρία Fast & Furious, της απόλυτης κινηματογραφικής σειράς ταινιών αυτοκινητιστικής δράσης, τότε τα νέα είναι τρομερά ευχάριστα. Η ένατη ταινία έρχεται με βήματα γοργά και κυρίως εντυπωσιακά: Το μεγαλύτερο event που διοργανώθηκε ποτέ ετοιμάζεται για την παρουσίαση του πρώτου, επίσημου τρέιλερ της ταινίας – και θα το δεις κι εσύ από το σπίτι σου, μέσα από το live streaming του Ratpack.gr, απευθείας από το Μαϊάμι!

Όλοι οι πρωταγωνιστές θα είναι εκεί

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 10 το βράδυ, συντονιζόμαστε στο Ratpack.gr και παρακολουθούμε τη χολιγουντιανών προδιαγραφών παρουσίαση του νέου τρέιλερ για το Fast &Furious: Μαχήτες των Δρόμων 9! Κόκκινο χαλί, λαμπεροί πρωταγωνιστές, μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες ever και… στην παρουσίαση η ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος με τον Ταϊρίζ Γκίμπσον, τον αγαπημένο «Roman Pearce» της σειράς. Παρών φυσικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής Βιν Ντίζελ αλλά και όλα τα μεγάλα ονόματα που πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία: Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζορντάνα Μπρούστερ, Τζον Σίνα και Νάταλι Εμάνουελ, μεταξύ άλλων.

Μεγάλη συναυλία με τα hits του Fast & Furious

Αν κάτι ξεχώρισε στα Fast & Furious, από το πρώτο μέχρι το καινούριο, είναι η παρουσία και εκπροσώπων της αμερικανικής μουσικής σκηνής. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, από αυτό το τεράστιο event παρουσίασης του νέου τρέιλερ, να λείπουν μεγάλα ονόματα της μουσικής που συμμετέχουν στη νέα ταινία ή πήραν μέρος σε παλιότερες: Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna και Ludacris θα βρεθούν μαζί με τους πρωταγωνιστές στη μεγάλη σκηνή που θα στηθεί στο Μαϊάμι. Δεν ανυπομονείς να κουνηθείς στους ραπ ρυθμούς ενώ απολαμβάνεις το υπερθέαμα από τον καναπέ του σπιτιού σου, στο livestreaming του Ratpack;

Πάρε μια «γεύση» του τι πρόκειται να παρακολουθήσεις το βράδυ της Παρασκευής:

 

Εκτός από τους πρωταγωνιστές, στην ταινία παίρνουν μέρος σπουδαία ονόματα του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων η πάντα σέξι Σαρλίζ Θερόν και η κορυφαία Έλεν Μίρεν.

φ92

Είσαι έτοιμος να πάρεις μέρος στο μεγαλύτερο event που έγινε ποτέ για τρέιλερ και να… βγεις στο δρόμο, μέσα από το Ratpack.gr;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved