Φαντάζεσαι τον Cobain και τον Hetfield να τραγουδούν στο μπάνιο τους;

7 ροκ τραγουδάρες ακαπέλα που θα σου κάψουν τα μυαλά.

Όταν λέμε “a capella” εννοούμε την φάση κατά την οποία ο τραγουδιστής/τραγουδίστρια κοιτάει τη μπάντα, τους κάνει νόημα να αφήσουν τα όργανα κάτω, κλείνει μάτι, μονολογεί «δικό μου» και το παίρνει πάνω του. Και όποιον πάρει ο χάρος αδέρφια. Γιατί θέλει αρετή και τόλμη το “a capella”.

Όλοι μας το έχουμε δοκιμάσει με τεράστια αποτυχία στο μπάνιο μας. Όταν πιστεύαμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσουμε ένα μικρό ρεσιτάλ τραγουδώντας Metallica την ώρα που λουζόμασταν. Με ανοιχτό το παράθυρο στη γειτονιά. Και όταν βγαίναμε έξω γέλαγε ο κάθε πικραμένος περιπτεράς, η όμορφη γειτόνισσα (και κόρη του περιπτερά) κοίταζε με απορία και ο «κολλητός» που μας περίμενε είχε κάθε δικαίωμα για άγριο δούλεμα.

Προφανώς οι «σατανάδες» που κυκλοφορούν εκεί έξω, στο Μεγάλο Πουθενά του ιντερνέτ, βρήκαν άλλον άλλη μία ευκαιρία για να μας βιάσουν το μυαλό. Παίρνουν γνωστά τραγούδια, βγάζουν τα όργανα, αφήνουν μόνο τα φωνητικά και φτιάχνουν μια ωραιότατη εγκεφαλική πυρκαγιά βασιζόμενη στη συνθήκη του «πως θα ακουγόταν ο Kurt Kobain αν τραγούδαγε στο μπάνιο του».

1. Psychosocial - Slipknot

O Corey Taylor πάντα γκάριζε υπέροχα. Πάρε τώρα λίγο Corey Taylor a capella για να κάψεις τα αυτιά σου.

2. Chop Suey! - System of a Down

Serj Tankian πάντα ήσουν φωνάρα, και εγώ σε υποστήριζα όταν οι άλλοι γκρίνιαζαν ότι τραγουδάς σαν σχιζοφρενής. Τι εννοείς δίκιο είχαν;

3. Smells like teen Spirit - Nirvana

Μια χαρά ακούγεσαι. Και στην τουαλέτα.

 

4. Lithium - Evanescence

Άσε μας κουκλίτσα μου, μας πήρες τα αυτιά.

5. Teenagers - My Chemical Romance

Άσε μας κουκλίτσα μου Νο.2

 

6. Nothing Else Matters - Metallica

Μηκοροδέβεις. Το έχεις τραγουδήσει και συ στη ντουζιέρα.

 

7. Down with the sickness - Disturbed

Αγαπητέ David Draiman πάντα ακουγόσουν σαν πιθήκι, τώρα η φάση έγινε ζωολογικός κήπος.

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved